Publicat 26 Ian 2021 | Reactualizat 25 Feb 2021 | Expiră 26 Feb 2021

INGINER CALCUL STRUCTURAL

2 posturi
Expirat
Cerințe:

	absolvent al unei facultăți de construcții (specialitatea inginerie civilă);
	experienţă min. 3 ani în domeniul PROIECTĂRII;
	cunoaşterea programelor ETABS, SAP2000;
	cunoaşterea AutoCAD, MS Word, MS Excel;
	gândire analitică, capacitatea de dezvolta calculele de dimensionare pe baza informaţiilor minime, primite de la Client şi / sau şeful de proiect.
 Responsabilități:

	analiza, calculul și dimensionarea structurilor de rezistenţă în ansamblul lor şi a elementelor strucuturale în detaliu;
	conceperea schiţelor şi a planurilor schematice pe baza cărora se vor elabora ulterior planșele de detaliu;
	comunicarea cu clienţii, pe probleme tehnice, reprezentarea companiei la discuţii şi întâlniri tehnice împreună cu şeful de proiect.

    Oferim:


	program flexibil
	asigurare medicală
	dezvoltare profesională, training
	mediu de lucru plăcut
	evenimente de recreere cu echipa ta
 Compania POPP & ASOCIAŢII oferă servicii care vizează o mare parte a domeniilor de activitate din construcții. Pornind de la proiectarea structurilor, continuând cu studii dintre cele mai diverse, încheind cu domeniul consultanței și cel al managementului de proiecte, POPP & ASOCIAŢII și-a creat o poziție de lider în piața construcțiilor prin diversitatea și calitatea fără compromis a serviciilor oferite. Recunoscută ca promotoare a tehnologiilor de vârf, compania își completează permanent portofoliul de servicii cu noi domenii, reprezentând un model pentru firmele concurente și partenere, fiind un generator de tendințe în piața construcțiilor.
Expirat
INGINER CALCUL STRUCTURAL  -  Popp & Asociatii SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close