Inginer cadastru, geodez, specialist cadastru general

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 4000 - 10000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam colegi/colege cu experienta in inregistrarea sistematica a imobilelor!

Ne marim echipa pentru lucrarile de inregistrare sistematica a imobilelor situate in judetul Vrancea - UAT Tulnici, judetul Bacau - UAT Asau, judetul Suceava - UAT Stulpicani, judetul Bistrita Nasaud - UAT Tiha Bargaului, judetul Mehedinti - UAT Eselnita, judetul Caras Severin - UAT Cornereva, UAT Bautar, UAT Toplet, UAT Iablanita.

Consituie un avantaj:
 • Experienta anterioara in inregistrarea sistematica a imobilelor;
 • Experienta anterioara in cadastru sporadic de cel putin 3 ani de zile - si in special experienta in inregistrarea sporadica sau sistematica a imobilelor conform specificului UAT-urilor mentionate anterior.
 • Experienta in cooordonarea unui proiect de inregistrare sistematica finalizat cel putin la nivel de sectoare cadastrale pe zona necooperativizata sau in judetele mentionate anterior.

Descrierea jobului

Senior level - coordonare:
 • Coordonarea lucrarilor de inregistrare sistematica la nivel de sectoare cadastrale, UAT, mai multe UAT-uri.
Senior level - executie:
 • Coordonarea si verificarea identificarii limitelor de proprietate ale imobilelor in baza masuratorilor efectuate la teren si in baza suportului cartografic existent - inclusiv orotofotoplan actualizat cu rezolutie de minim 15 cm/pixeli - atat la teren cat si la birou.
 • Coordonarea si identificarea regimului juridic al imobilelor: indexare si verificare acte de proprietate preluate de la detinatori, UAT, OCPI etc, corelare imobil cu IE, carte funciara veche (daca ste cazul), acte de proprietate, adeverinte de posesie tec.
 • Coordonarea si stabilire flux de lucru cu reprezentantii UAT-uliui in identificarea limitelor imobilelor aflate in domeniul public al UAT si al Statului Roman si in ceea ce priveste eliberarea adeverintelor de posesie (unde este cazul).
 • Finalizare si verificare documente tehnice ale cadastrului - copia spre publicare - la nivel de sector cadastral.
Medium level - executie:
 • Coordonarea si realizarea identificarilor limitelor de proprietate si ale constructiilor prin masuratori cadastrale avand ca suport materialul cartografic existent.
 • Identificarea regimului juridic al proprietatii, colectare acte de proprietate unde exista, corelare cu CF vechi daca este cazul, identificare detinatori si obtinerea adeverinta de posesie unde este cazul etc.
 • Intocmire plan cadastral si corelare imobile cu acte de prorietate/IE/cf vechi/posesie etc., dupa caz.
 • Intocmire documente tehnice ale cadastrului - copia spre publicare.
Ce oferim:
 • Program de lucru flexibil;
 • Salariu motivant peste media pietei in functie de producitvitate. Veniturile nete anuale se calculeaza in baza salariului fix lunar negociat plus bonusuri de proiecte in functie de productivitate - livrari finalizate la nivel de sectoare cadastrale. Castigurile slariale nu sunt limitate.
 • Un mediu optim de dezvoltare profesionala atat prin echipamentele inovative de ultima generatie in ceea ce priveste realizarea masuratorilor cadastrale, tehnologie UAV, tehnologie LIDAR etc. cat si prin accesul la un workflow dar si experineta personalului societatii.
 • Colaborarea pe un termen mediu si lung si in alte proiecte pe langa inregistrarea sistematica a imobilelor, inclusiv dezvoltare de servicii si lucrari.
 • Alte beneficii extrasalariale negociate individual (asigurare medicala privata, chirii, masini de serviciu care se folosesc si in interes personal etc.).

Descrierea companiei

KOMORA ENGINEERING SRL este un nume de referinta aflata in topul societatilor comerciale care isi desfasoara activitatea in cadastru general/sistematic, topografie inginerească, fotogrammetrie, teledetecție și GIS. Persoana juridica autorizată clasa I de către Agenția Naționala de Cadastru și Publicitate, Komora Engineering se remarca prin personalul cu experienta, promptitudine, seriozitate, adaptabilitate la nevoile clientilor, vointa si dorinta de a oferii servicii profesionale la cele mai inalte standarde care sa raspunda si sa satisfaca in totalitate cerintelor Beneficiarilor.

Atat prin prisma dotarilor de ultima generatie aflate in proprietate sau incurs de achizitie – sisteme GNSS Leica GS18, statii totale motorizate LEICA TS16, sisteme UAV – EBEEPlus, EBEERtk, MATRICE DJI600PRO, LEICA AIBOT AX20, Quantum Systems Trinity F90+, sisteme de scanare mobile – 3DT SCANFLY, Leica PEGASUS BACPACK, SISTEME DE SCANARE 3D – LEICA RTC360, LEICA BLK2GO, echipament GPR LEICA DS200, Echipament Ground Penetration Radar Stream C Advanced, Echipament Ground Penetrating Radar RIS Hi Pave, cat si prin lucrarile de specialitate realizate din care mentionam doar: peste 100.000 de imobile receptionate in cadrul inregistrarii sistematice a imobilelor care insumeaza o suprafata de peste 150.000 de hectare, peste 3.000 de kilometri de studii topografice realizate, peste 5.000.000 de metri patrati de domeniul public inscris in sistemul intergat de cadastru si carte funciara in cadrul lucrarilor de cadastru sporadic si peste 10.000 de documentatii de specialitate – cadastru sporadic – receptionate de catre OCPI-uri, Komora Engineering este un nume de referinta in domeniu si o solutie pentru dezvoltarea profesionala a specialistilor din cadastru, topografie, fotogrametrie, topografie inginereasca, geodezie, lidar, mobile mapping, GPR, GIS etc.

Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 10 nov. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos