INGINER C.F.D.P.

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Candidatul trebuie sa detina cunostinte temeinice in executia lucrarilor de terasamente si asfalt si sa aiba o experienta rezonabila in executia acestor lucrari. Ne dorim o persoana care sa stie sa lucreze si sa colaboreze atata cu conducerea societatii, cat si cu salariatii din subordine, o persoana disponibila la efort si deplasari la lucrarile contractate de societate.
Abilitatile in folosirea programelor Excell si Autocad constituie un avantaj.

Descrierea jobului

- verificarea temeinica si insusirea documentatiei de executie a lucrarilor
- identificarea neconformitatilor dintre proiectulde executie si situatia din teren
- evaluarea cat mai riguroasa a lucrarilor in ceea ce priveste parametrii de cost dar si timpul alocat executiei
- stabilirea necesarului de materiale, personal si de utilaje necesar executiei lucrarilor si prezentarea acestora managementului societatii
- urmarirea aprovizionarii santierelor si lansarea comenzilor de materiale
- desemnarea sarcinilor fiecarui sef de echipa/echipei si urmarirea indeplinirii acestora
- mentinerea permanenta a contactului cu beneficiarii lucrarilor
- mentinerea permanenta a contactului cu proiectantii lucrarilor
- identificarea/ comunicarea catre beneficiar a lucrarilor suplimentare ce trebuie executate si intocmirea tuturor formalitatilor de reglementare a acestora
- intocmirea documentelor legate de cartea tehnica

Descrierea companiei

SC ASFAROM CONSTRUCTII DRUMURI SRL a fost infiintata in anul 2018, bazandu-se pe experienta anterioara a perosanelor din conducere, in lucrarile de constructii de drumuri. Activitatea societatii nu se rezuma numai la constructiile de drumuri, cuprinzabd si executia de retele de apa si canalizare, imbunatatiri funciare.

De la infiintare si pana in prezent societatea a executat lucrari de terasamente si asfaltare pentru obiective cum ar fi: magazinele Peny Market si Lidl, executie drumuri comunale, platforme industriale, executie de lucari de frezare si asfaltare strazi in Bucuresti, asfaltare de drumuri comunale.

Detinem toata gama de utilaje pentru executia lucrarilor de asfaltare, avand in dotare 2 esaloane de asfalt complete, camioane de transport materiale, autoutilitare pentru transport personal si materiale usoare si echipamente de mica mecanizare.

Pentru perioada urmatoare societatea are angajate lucrari de constructii drumuri precum si de asternere covoare asfaltice.

Publicat 4 oct. 2021 Reactualizat 1 nov. 2021 Expiră 3 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos