de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 18 Nov 2019 | Reactualizat 09 Dec 2019 | Expiră 18 Dec 2019

Inginer birou comercial

1 post

Candidatul ideal

- Absolvent (a) studii superioare, profil tehnic (de preferinta);
- Cunostinte operare PC;
- Posesor permis conducere (constituie avantaj);
- Cunostinte limba engleza scris/ vorbit mediu/avansat

Descrierea jobului

- Activitate birou: intocmire oferte; negociere contracte; urmarire derulare contracte de la inceput pana la finalizare.
- Posibile deplasari pentru contractele incheiate.

Descrierea companiei

S.C. „SUSZI” S.R.L. este o firma cu profil tehnic si este prezenta pe piata romaneasca din anul 1991 ca reprezentant exclusiv in Romania al unor principali producatori din domeniu.
Este reprezentant, agent sau distribuitor al unor lideri mondiali in productia de garnituri, compensatori metalici si nemetalici, materiale anti-vibratii, benzi de franare, compresoare de aer, solutii de filtrare fina off-line a uleiului, etc.

Inginer birou comercial  -  S.C. SUSZI S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close