Publicat 18 Iun 2008 | Reactualizat 16 Iul 2008 | Expiră 18 Iul 2008

INGINER AUTOMATIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent de studii superioare
- Automatizari/ Electronica/ Electrotehnica;
Experienta in programare- depanare linii industriale- constituie avantaj;
Abilitate de nalaiza si interpretare;
Abilitate de comunicare si organizare;

Descrierea jobului

Activitatea se desfasoara in cadrul Departamentului Supot Tehnic.
Asigura mentenanta corectiva si preventiva a echipamnetelor si instalatiilor din punct de vedere electronic si software.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 1993, Arena Group S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Romania.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de medicamente, suplimenti nutritivi, medicamente pe baza de plante medicinale. Compania are un efectiv de 500 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Experienta Arena Group S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Expirat
INGINER AUTOMATIST  -  ARENA GROUP SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close