de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 15 Apr 2008 | Reactualizat 14 Mai 2008 | Expiră 16 Mai 2008

INGINER AUTOMATIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Experienta in automate programabile (Allen Bradley PLC - platforma Control Logix si/sau Siemens PLC - platforma Step 7) si in sisteme de actionare servomotoare multiax (Allen Bradley - platforma Kinetix).

Descrierea companiei

Compania SC MICRON SRL face parte din corporatia multinationala TECHNOPHAR EQUIPMENT AND SERVICE (2007) LTD. cu sediul central in WINSDOR - CANADA.
Compania MICRON SRL este o fabrica producatoare de piese si componente mecanice de foarte mare precizie precum si echipamente si subansambluri din otel-inox pentru masinile producatoare de capsule tari din gelatina si masinile de incapsulare capsule moi in industria farmaceutica

Expirat
INGINER AUTOMATIST  -  SC MICRON SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close