Publicat 15 Feb 2008 | Reactualizat 16 Mar 2008 | Expiră 17 Mar 2008

Inginer Automatist

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Student,an terminal ,specialitatea :automatizari industriale.
Atent,responsabil,punctual.

Descrierea jobului

Job-ul presupune activitati de: inginerie, servicii de consultanta, conducerea proiectelor, service.

Descrierea companiei

ISYSTEMS AUTOMATION – este o firma de profil ingineresc tehnic, infiintata in scopul acordarii serviciilor de consultare, elaborarea solutiilor de complexuri, integrarii de program, dirijarea proiectelor, inginerie, service, asigurarea infrastructurii – IT si outsourcing in domeniul automatizarilor industriale.
In firma lucreaza specialisti cu vechime in domeniul de creare a sistemelor de automatizare a proceselor tehnologice si implementarea tehnologiilor informationale moderne la intreprinderile industriale.
Specialistii certificati, care au studiat la producatorii lideri, in domeniul DCS (ABB, Emerson, Siemens, OSIsoft), efectueaza automatizarea complexurilor la diferite platforme moderne PLC, DCS, SCADA (Freelance, 800xA, Simatic, Ovation, WinCC, InTouch, etc.).

Expirat
Inginer Automatist  -  Isystemsautomation

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close