Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 09 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Inginer automatist / electrician / electronist si Metrolog

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer automatist/ electrician/ electronist:

 • Experienta in montajul, exploatarea si repararea instalatiilor de masura debite, automatizari
 • Abilitati pentru lucrul in echipa si conducerea unei formatii de lucru
 • Dorinta de a se autoriza ANRE – electric si INSEMEX pentru lucrari in mediu Ex
 • Disponibilitate pentru deplasari frecvente in tara
 • Salariu motivant, echipamente de logistica, diurna, cheltuieli de deplasare, asigurare medicala
 • Domiciliul in Bucuresti sau apt pentru relocare
 • Este utila posesia de permis auto categoria A


Metrolog:
 • Cunostiinte teoretice si practice pentru domeniile presiune (traductoare de presiune diferentiala si absoluta), temperature si calculatoare de debit gaze naturale si lichide
 • Experienta in activitatea metrologica pe teren
 • Sunt preferate persoanele cu autorizatii pe domeniile respective valabile; in caz contrar vor trebui sa se autorizeze la prima sesiune organizata de metrologia locala
 • Disponibilitate pentru deplasari in tara
 • Apt pentru lucru in echipa
 • Salariu motivant, diurna, cheltuieli de deplasare asigurate, echipamente de logistica, asigurare medicala
 • Este utila posesia de permis de conducere cat. A
 • Domiciliu in Bucuresti sau apt pentru relocare

Descrierea companiei

Firma Farming s-a infiintat in anul 1993 si s-a dezvoltat ca o societate dedicata exclusiv domeniului industrial. Imediat dupa trecerea la economia de piata societatile din industrie si-au pus problema gestionarii consumurilor energetice (gaze naturale, abur, apa fierbinte, aer comprimat, etc) si pentru aceasta a fost nevoie de oferirea de echipamente de masura performante si in conformitate cu noile standarde care se adoptau in tara pe masura ce ne integram in economia globala europeana.

Odata cu intrarea Romaniei in UE au aparut obligatii noi de armonizare a standardelor si reglementarilor pentru a se putea interconecta retelele nationale cu cele europene (in special in domeniul electric si a gazelor naturale).

Pentru aceasta a aparut FARMING SERV, care la inceput a fost cunoscuta ca Farming Oana Serv., iar ulterior, prin dezvoltarea activitatii, a aprut si Farming Metering. Astfel prin Farming Metering se asigura productia de sisteme de masura si serviciile conexe, iar Farming Oana Serv. a ramas cu activitatea metrologica, avind propriul sau Laborator Metrologic autorizat si atestat de catre Biroul Roman de Metrologie Legala.

Activitatile pe care le asiguram sunt :

-Proiectare sisteme masura debite -Productie echipamente masura debite -Import de completare -Ofertare, contractare lucrari, inclusiv achizitii publice pe SEAP -Realizari subansamble (tablouri electrice, echipare cofrete echipamente de masura, impulsuri masura, constructii metalice,etc) Montaj echipamente de masura si de automatizare Teste si PIF echipamente montate

Verificari metrologice si etalonari “in situ” ( unde e cazul ) Mentenanta si reparatii echipamente din portofoliu Intocmire documentatie as-build si carti tehnice pt. instalatiile realizate Realizare lucrari pe intreg teritoriul tarii

Dovada ca deciziile noastre au fost corecte sta in faptul ca pe parcursul celor 26 de ani am ajuns printre principalii furnizori de echipamente de masura si servicii pentru companii nationale si locale, precum : Transgaz, Elcen Bucuresti, Romgaz, OMV – Petrom, rafinariile Lukoil, Petromidia si marea majoritate a fabricilor de alcool.

Pe linga partea tehnica, societatea noastra s-a preocupat de-a lungul timpului sa formeze personal specializat in aceste tipuri de activitati. In cei 26 de ani, in cadrul firmei au lucrat diverse perioade peste 150 de persoane, dintre care unii au ajuns pe diverse meridiane ale globului si lucreaza sau colaboreaza cu firme de top din domeniu sau si-au pornit propriile afaceri. Astfel putem afirma ca FARMING SERV a fost si este o scoala pentru cei care vor sa activeze in domeniul AMC-lor si a serviciilor de metrologie.

Pentru cei care doresc sa lucreze intr-un mediu profesionist si intr-o permanenta provocare din punct de vedere tehnologic o solutie recunoscuta si viabila este : FARMING SERV.

Cine doreste sa ni se alature este bine venit si ajutat sa se integreze in colectiv, sa se acomodeze si sa evolueze din punct de vedere profesional si al carierei.

Expirat
Inginer automatist / electrician / electronist si Metrolog  -  FARMING METERING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close