ING Sales League Trainee

ING BANK ROMANIA 25 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca stii despre tine ca:
 • Esti student in an de studiu terminal sau absolvent al unei facultati in domeniul economic (Finante-Banci, Administrarea Afacerilor, Management, Economie, etc.); nu ai studii in domeniu si esti atras de banking? Motivatia ta ne poate convinge!
 • Esti sociabil si comunicativ;
 • Te adaptezi usor si esti orientat spre solutii.

Descrierea jobului

Despre ING Sales League

Sales League iti ofera posibilitatea sa incepi o cariera in ING Bank. Aflata la cea de-a IV-a editie, este o experienta de invatare prin care vei intelege mai bine specificul activitatii de vanzari in domeniul bancar, de la managementul clientilor, pana la consultanta despre produse si servicii bancare.

Iata cum se va desfasura totul:
 • Vei face parte dintr-o echipa de 25 de colegi, curiosi sa descopere lucruri noi, la fel ca tine;
 • Experienta de invatare va dura 7 saptamani (24 octombrie 2022 – 09 decembrie 2022).

Programul este organizat astfel:
 • Primele 3 saptamani (24 octombrie – 11 noiembrie 2022): 2 sesiuni pe saptamana (luni si marti) in sala de curs; fiecare sesiune dureaza 4 ore, intre orele 14:00-18:00;
 • Urmatoarele 4 saptamani (14 noiembrie – 09 decembrie 2022): zilnic, intre orele 14:00-18:00; activitatea in aceste 4 saptamani se va imparti astfel: 3 zile de practica platita intr-un ING Office si 2 zile in sala de curs.

Te asteptam alaturi de noi sa:
 • Afli ABC-ul bancar, alaturi de multe alte notiuni si concepte specifice banking-ului;
 • Descoperi produsele ING si cum poti crea o experienta pozitiva pentru client;
 • Inveti intr-un mod interactiv cum sa comunici eficient si structurat;
 • Traiesti experienta zilnica a activitatii cu clientul, intr-un ING Office;
 • Aplici tot ce ai invatat. Da! La finalul editiei poti avea sansa de a te alatura echipelor noastre de consultanti din cadrul Office-urilor ING Bucuresti.

Ti-am atras atentia?

Atunci e bine sa stii ca decizia de a lucra impreuna la finalul programului depinde de:
 • implicarea ta in timpul acestui program educational;
 • interesul si disponibilitatea ta pentru un program full-time in Office ING.


Aplica aici pana pe 07.10.2022 si descopera ING prin programul Sales League!

Citeste mai jos testimonialul colegei noastre Mihaela Papuc, in prezent Team Leader la Office Vitan Oltenitei, cu privire la programul Sales League:
Mi-am inceput drumul in ING Bank pentru ca cineva a vazut potential in mine si l-a cultivat cu incredere, cand poate nici eu nu credeam ca pot. Am inceput sa cunosc domeniul financiar bancar prin Sales League, nu aveam experienta, dar am primit o sansa din 350 😊

In Sales League am invatat extrem de mult despre tot ce presupune domeniul in sine, de la produse, la vanzare si pana la cultura organizationala. Am pornit in Office de la cel mai mic nivel, dar am primit încredere si posibilitati sa cresc, iar asta m-a motivat; dupa cateva luni de la angajare am inceput sa primesc constant provocari noi de la manager, iar la fiecare evaluare mai adaugam un stretch ambition de indeplinit, iar asta cred ca in cele din urma m-a recomandat pentru functia de team leader.

Descrierea companiei

Descopera ING Bank Romania

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,4 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,7 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

Publicat 5 Sept. 2022 Reactualizat 17 Oct. 2022 Expiră 16 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.