Publicat 20 Dec 2006 | Reactualizat 17 Ian 2007 | Expiră 18 Feb 2007

Informatician

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- absolvent a unei facultăti de profil;
- experientă într-o functie de administrator de reţea minim 2 ani;
- cunostinte limbă străină.

Descrierea jobului

- absolvent a unei facultăţi de profil;
- experientă într-o functie de administrator de retea minim 2 ani;
- cunostinte limbă străină.

Descrierea companiei

Aveti oportunitatea de a face parte de la inceput dintr-o echipa care va dezvolta mari proiecte imobiliare in Bucuresti si in tara.
Salarii atractive in concordanta cu realizarile si experienta fiecaruia.
CV-urile cu specificarea pozitiei pentru care aplicati va rugam sa le trimiteti pe adresa de e-mail : swissproject@dezvoltari-imobiliare.ro , sau la casuta postala133 O.P.16

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Informatician  -  COMPANIE DE DEZVOLTARE PROIECTE IMOBILIARE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close