Info Desk Assistant (part time, 6 ore)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 1800 - 2400 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Suntem bucuroși să întâmpinăm noi membri în echipa noastră de Informații (INFO POINT) din Băneasa Shopping City.

Cerinţe:

- Orientare spre client
- Bune abilități de comunicare orală și scrisă
- Aptitudini analitice, atenție la detalii
- Cunoștințe PC (MS Office, e-mail, Internet)
- Engleză la nivel mediu/conversațional

Ne dorim un coleg / colega care:
  • sa poata gestiona mai multe sarcini simultane
  • sa fie o persoana organizată și auto-motivată
  • sa aiba foarte bune abilități interpersonale
  • sa fie răbdătoare, discretă și politicoasă

Nu este necesara experienta anterioara.

Descrierea jobului

Responsabilități:

- Întâmpină clienții într-o manieră prietenoasă și profesională
- Transmite informații privind localizarea magazinelor, tombole si concursuri aflate în desfășurare etc.
- Preia apelurile telefonice, notează mesajele și le transmite la timp
- Încasează sumele de bani aferente Gift Cardurilor Băneasa și parcării subterane
- Întocmeste rapoarte specifice

Beneficii:

- Posibilitatea de dezvoltare profesională prin instruiri specifice și activități antrenante
- Oportunități de promovare în cadrul companiei
- Condiții bune de muncă într-un mediu de lucru dinamic, provocator și plăcut
- Pachet salarial complex (tichete de masă, decontare transport METROREX/ STB sau carburant, bonus de performanță și multe alte beneficii care vor fi detaliate la interviu).
- Program de lucru de 6 ore/zi, în ture (turele se desfasoara in intervalul 10.00 - 22.00)

Aplicand pentru acest post, acceptati declaratia de confidentialitate Baneasa Developments.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Baneasa Developments in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Baneasa Developments a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 4 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania Baneasa Developments.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.
Doar candidatii selectati vor fi contactati.
Toate aplicatiile vor fi tratate cu confidentialitate.

Descrierea companiei

Băneasa Shopping City inseamna o combinaţie unică de dezvoltări imobiliare, management de centru comercial şi un spațiu impresionant de divertisment. Toate aceste activități sunt concentrate pe Platforma Comercială Băneasa, o platformă comercială şi imobiliară de amploare situată în nordul Bucureştiului (cea mai dezvoltată zonă a oraşului, care înregistrează cel mai mare venit pe cap de locuitor).

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006.

Ne ghidăm după obiective bine definite și atenție acordată fiecărui element din universul Băneasa Shopping City:

Chiriașii noștri beneficiază de "cel mai bun loc" pentru brandurile lor și, totodată, de cel mai prolific mediu de afaceri pentru dezvoltarea propriei companii; Clienții noștri se bucură de o experiență unică de cumpărături și divertisment, menită să le completeze armonios stilul de viață; Angajații noștri lucrează într-un mediu dinamic, ce le asigură dezvoltarea personală și profesională, printr-un sistem de recompensare și apreciere constantă a muncii lor; Comunitatea noastră crește și se dezvoltă frumos, responsabil și sustenabil.

În toți aceşti ani, am reuşit să construim o comunitate de clienţi aparte, care se remarcă din mulţime prin aşteptările lor ridicate, stilul de viaţă original, alegerile vestimentare şi formele alese de divertisment. Băneasa Developments se implică în viețile a milioane de oameni în fiecare an, fie că sunt angajați, clienți, furnizori, parteneri sau membri ai comunității.

Am înțeles dintotdeauna că succesul nostru depinde în cele din urmă de sănătatea și prosperitatea comunității în care ne desfășurăm activitatea, prin urmare căutăm să avem un impact social și economic semnificativ, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru întreaga societate.

Vino si tu in ehipa noastra!

Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.