Infirmiera

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii minime;
 • Experienta in ingijirea varstnicilor - avantaj;
 • Bune abilitati de relationare;
 • Atentie la detalii, rabdare;
 • Seriozitate, responsabilitate,
 • Amabilitate si empatie.

Descrierea jobului

 • Acordarea de ingrijiri de baza pacientilor seniori sub indrumarea unui cadru medical: igiena corporala generala/ pe regiuni, toaleta cavitatii bucale, ajutor acordat pacientilor la mobilizare, la servirea mesei, in alimentatie, la satisfacerea nevoilor fiziologice;
 • Intretinerea curateniei si dezinfectia rezervelor;
 • Acordarea de suport in transportul persoanelor îngrijite in vederea investigatiilor medicale;
 • Colectarea lenjeriei şi a rufelor murdare;
 • Distribuirea alimentelor, curatirea si dezinfectia tacâmurilor si veselei, intretinerea curateniei oficiului, in conditiile igienice impuse de normele in vigoare.

Descrierea companiei

Enayati Medical City a fost gândit timp de 8 ani de dr Wargha Enayati, fondatorul Retelei Private Regina Maria, ca o continuare firească a misiunii sale de a îmbunătăți sistemul medical românesc, a crea piață acolo unde nu există așa cum a facut-o și prin deschiderea primei rețele private de sănătate, introducerea abonamentelor medicale și a multor altor inovații care au adus azi piața la un nivel de dezvoltare semnificativ chiar și comparativ cu țările europene.
Viziunea dr Wargha Enayati pornește de la un principiu foarte simplu și curat: să creeze ceva de care oamenii au nevoie. A identificat insuficiența serviciilor de îngrijire și rezidențiale dedicate seniorilor, precum și absența unui centru integrat de oncologie și le-a gândit ca pe un adevărat ecosistem medical.
Astfel, Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.

În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi.
Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 14 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.