Industrial Performance Specialist Trainee

DANONE ROMANIA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Abilitati de organizare/ prioritizare;
-Atentie la detalii;
-Abilitati de comunicare, deschidere la sugestii;
-Orientare catre rezultate;
-Excel Mediu, avansat un plus;
-Engleza mediu-avansat;
-Autodidact/a;
-Spirit de echipa;
-Coordonarea echipei;
-Proactiv/a,Autodidact/a.

Conditii speciale de lucru:
-Lucrul intensiv cu calculatorul;
-Arie de activitate cu intindere mare care include scari,contact cu mirosuri si zgomote;
-Va lucra in Fabrica – Bucuresti, Danone Romania;
-Perioada determinata de 1 an cu posibilitate de prelungire;Descrierea jobului

Responsabilitati:

-Realizeaza comunicarea/ animarea periodica legata de indicatorii de performanta pentru Departamentul Industrial;
-Participa la elaborarea planurilor de actiune, la definirea metodelor de realizare, urmareste desfasurarea si atingerea obiectivelor stabilite pentru proiectele de ameliorare din cadrul fabricii;
-Participa activ la anumite etape din proiectele de ameliorare continua din fabrica, in functie de nevoile departamentului / fabricii.
-Inlocuieste / ajuta Analistul de Productie in diversele actiuni pe care acestia le realizeaza (raportare SAP/indicatori)
-Participa la inventarele lunare din productie si este responsabil de clarificarea eventualelor diferente aparute intre stocul scriptic si cel fizic. Este responsabil de reglarea diferentelor in SAP.
-Este responsabil de raportarile lunare de Overquality, WM loss and Skim Loss si incarcarea fisierelor in sistemul de raportare centralizat
-Face parte din echipa de proiect Neptun (verificare si validare spalari echipamente) si este responsabil de completarea documentatiei, intelegerea echipamentului si a secventelor de spalare, realizarea sinopticii de spalare si monitorizarea spalarilor pe teren.
-Acorda suport departamentului tehnic prin verificarea/actualizarea contractelor si validarea lor cu Dep de Procurement. -Este responsabil de semnalarea oricarei deviatii observate la verificarea contractelor, catre Managerul Tehnic.

Descrierea companiei

Danone angajează zâmbete!

Dacă esti entuziast și deschis vino alături de noi să lucrăm zâmbind împreună!

Obiectivul nostru este de a aduce sănătatea prin alimente și băuturi către cea mai mare cantitate de oameni.

DESCHIDERE, PROXIMITATE, UMANISM ȘI ENTUSIASM sunt valorile noastre de bază care ne ghidează ceea ce facem în întreaga lume. Ele oferă baza deciziilor noastre de gestionare și sunt exprimate în atenția pe care o acordăm sănătății consumatorilor noștri, calității și gustului produselor noastre și mediului și societății în ansamblu.

Grupul DANONE reunește angajați din diferite culturi și medii diferite, fiecare subscriind la valori comune. Ne străduim în permanență să inovăm și încurajăm exprimarea talentului arătând încredere în oamenii noștri și oferindu-le autonomie. DANONE este prezent în 120 de țări din întreaga lume și are peste 88.000 de angajați. Marcile sale majore sunt: Danone, Actimel, Activia, Evian, Danonino, Wahaha, Aqua, Vitalinea, Volvic, Milupa, Nutricia, Nutilis.

Danone este numărul 1 la nivel mondial pentru produsele lactate proaspete și apa îmbuteliată (în volum) și numărul 2 la nivel mondial în alimentația pentru copii și nutriție clinică. Prezent în România din 1997, DANONE România este lider pe piața produselor lactate proaspete; are o fabrică de lactate proaspete în București și în jur de 700 de angajați în toate funcțiile, în toată țara.

De la înființare, Danone România și-a demonstrat un angajament continuu față de oameni și față de practicile corecte de angajare. Danone România consideră că forța de muncă diversă ajută compania să-și realizeze întregul potențial. Recunoașterea și dezvoltarea talentelor fiecărui individ aduce idei noi Danone România.

Danone România nu discriminează niciun angajat sau solicitant de angajare din cauza rasei, crezului, culorii, religiei, sexului, orientării sexuale, identității / expresiei de gen, originii naționale, handicapului, vârstei sau statutului de veteran acoperit. De asemenea, politica Danone România este de a respecta toate legile naționale și locale aplicabile referitoare la nediscriminare și egalitatea de șanse.

Hai și tu în echipa Danone!

Publicat 25 nov. 2021 Reactualizat 23 dec. 2021 Expiră 25 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.