Indoor Sales Professional with German

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

For our client, a leading global supplier of innovative technical textiles for a broad range of markets and applications such as apparel, automotive, building interiors, building materials, healthcare, energy, filter media, shoe and leather goods, we recruit Indoor Sales Professional with German.

Completed, technical or commercial studies or comparable vocational training;
Fluent in German and English language;
Hungarian language knowledge is a plus;
MS Office advanced knowledge (Excel, Word, Outlook);
SAP and CRM knowledge is an advantage;
Strong communication skills;
Customer orientation.

Descrierea jobului

Process orders and prepare quotations;
Follow up the quotations;
Operate the CRM (Customer Relationship Management) systems;
Following up delivery dates and times with other departments;
Create and manage spare part price lists as well as customer price lists;
Handle customer queries;
Support the sales representative team.

No: PR/020717

Descrierea companiei

...Lugera & Makler detine aspectul, abilitatile, instrumentele si tonul de entuziasm pentru a avansa lucrurile! Te pot ajuta? ...entuziast si gregar!…de ajutor si prezent!...tanar si destept!...ah, aproape ca am uitat: de asemenea, aratos!… Aceasta este pe scurt echipa Lugera & Makler din Romania.

La fel ca si colegii nostri din Olanda, Republica Ceha, Armenia, Polonia si Slovacia, suntem o gramada de oameni dedicati, fericiti, gata sa infrunte intr-un mod natural, pozitiv si prietenos toate provocarile tale...o gramada de oameni la serviciu de oameni, neconditionat!

...Alaturi de Lugera & Makler vei gasi cea mai minunata companie de resurse umane, angajamentul pe termen lung, dedicarea cu norma intreaga la locul de munca, precum si cele mai extraordinare petreceri vreodata ( suntem cunoscuti pentru locul de munca plin de distractie )...

...Ori de cate ori aveti nevoie de un partener si prieten pe termen lung, autentic si devotat, sunati-ne!…Vei simti dorinta in abordarea noastra de a fi flexibil, extrem de inovatori, ascutiti, netraditionali, de sustinere si proactivi!...Vei simti ca suntem aici pentru tine!…

Va multumim ca ati sunat la Lugera & Makler!… si extrem de important: MULTUMIM ca ati fost acolo cu noi!

Adresa noastra este: Strada Vulturilor 98, cladirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3, Bucuresti.

E-mail: office@lugera.ro

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

Prin inregistrarea CV-ului, sunteti de acord ca Grupul de companii Lugera sa prelucreze datele dvs. cu caracter personal in scopul recrutarii de personal. Potrivit legislatiei aplicabile, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restrictionarea, stergerea si portabilitatea acestora, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul de va retrage consimtamantul (daca prelucrarea se efectueaza in baza acestui temei), trimitandu-ne o cerere la dataprotection@lugera.ro. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Grupul de companii Lugera puteti gasi pe www.lugera.ro.

Publicat 29 iun. 2021 Expiră 29 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos