Inbound process engineer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • ​Studii superioare (profil tehnic sau informatic reprezinta un avantaj);
 • Bune cunostinte de Microsoft Office ( ex: Excel nivel intermediar);
 • Experienta in project management, pilotare proiecte;
 • Franceza (nivel mediu / avansat) si engleza (nivel mediu / avansat);
 • Bune abilitati analitice, capacitate de colectare, organizare, analiza si difuzare a unui volum mare de informatii, cu atentie la detalii si acuratete;
 • Comunicare, lucru in transvers, capacitate de ascultare activa, orientare catre client, gandire structurata, spirit de echipa, forta de convingere si leadership, anduranta, tenacitate, inovatie si abilitati de planificare si anticipare.

Descrierea jobului

 • Inginerul de procese este responsabil de designeul, definirea, testarea si implementarea proceselor logistice, in stransa colaborare cu meseriile operationale.
 • Descrie procesele logistice pentru standardizarea la nivel de Supply Chain;
 • Menține şi duce către aplicare standardele;
 • Evaluează procesele pentru identificarea pistelor de ameliorare și controlează planurile de acțiune pentru aplicare;
 • Asistă meseriile în cadrul activităților operaționale pentru asigurarea continuității proceselor;
 • Specifică funcțional și validează evoluțiile sistemelor de informații, pentru a pune în coerență sistemele cu procesele operaționale;
 • Realizează acțiunile derivate din misiunile CTL (Corporate Technical Leader) pentru creșterea în competentă a meseriilor;
 • Concepe si adaptează formările in raport cu noile procese SC

Descrierea companiei

Groupe Renault este un constructor renumit de automobile cu o poveste de succes încă din anul 1898. Este prezent în 134 de țări și mizează pe cele 5 mărci complementare – Renaul, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și Lada, pe vehiculul electric și pe Alianța sa unică cu Nissan și Mitsubishi. În România Renault este prezent încă din anul 1968, de la crearea mărcii Dacia. Grupul continuă strategia de creștere rentabilă pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor și se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internațional. Integrăm în România toate activitățile specifice construcției de automobile, fapt ce ne-a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare.

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Pe lângă îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor, la Renault, acordăm o deosebită atenție calității vieții la locul de muncă, dar si dezvoltării angajaților noștri și le asigurăm un mediu de lucru competitiv și o atmosfera plăcută. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault România prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.

Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplică, vă rugăm să luați la cunoștință Politică de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politică-privind-cadrul-general-de-protecție-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-românia.

Publicat 19 ian. 2022 Reactualizat 16 mar. 2022 Expiră 20 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.