Inbound Data Analyst

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare tehnice;
 • Limbi straine: limba franceza si engleza – minim nivel intermediar (B2);
 • Familiarizarea cu Supply Chain;
 • Abilități analitice, abilitatea de a înțelege un punct operațional critic și de a-l investiga;
 • Interes pentru analiza datelor, analiza cantitativă; abilitatea de a lucra cu soluții de analiză a datelor / tablouri de bord, cum ar fi Spotfire;
 • Cunoașterea statisticilor și / sau a învățării automate, machine learning; cunoașterea SQL și Python sunt un avantaj;
 • Abilități de comunicare, abilitatea de a comunica clar despre analiza datelor către o populație non-expertă.

Descrierea jobului

 • In calitate de Inbound Data Analyst vei participa in mod direct la revolutia digitala a activitatilor noastre din Supply Chain.
  Vei fi integrat in initiativele de transformare digitala ce ating procesele si sistemele informatice din responsabilitatea noastra si care aduc complexitate si noi provocari.

  Responsabilitati:
 • A dezvolta și implementa tablouri de bord/rapoarte dinamice utilizând soluții standard de analiză a datelor (Spotfire, Tableau etc.);
 • A dezvolta și automatiza procesarea datelor și a sarcinilor de transformare;
 • A participa la întâlniri cu reprezentanții business-ului pentru a urmări progresul, a colecta nevoile de business, a adapta evoluțiile la realitatea activitatii operationale etc.

Descrierea companiei

Groupe Renault este un constructor renumit de automobile cu o poveste de succes încă din anul 1898. Este prezent în 134 de țări și mizează pe cele 5 mărci complementare – Renaul, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și Lada, pe vehiculul electric și pe Alianța sa unică cu Nissan și Mitsubishi. În România Renault este prezent încă din anul 1968, de la crearea mărcii Dacia. Grupul continuă strategia de creștere rentabilă pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor și se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internațional. Integrăm în România toate activitățile specifice construcției de automobile, fapt ce ne-a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare.

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Pe lângă îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor, la Renault, acordăm o deosebită atenție calității vieții la locul de muncă, dar si dezvoltării angajaților noștri și le asigurăm un mediu de lucru competitiv și o atmosfera plăcută. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault România prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.

Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplică, vă rugăm să luați la cunoștință Politică de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politică-privind-cadrul-general-de-protecție-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-românia.

Publicat 19 ian. 2022 Reactualizat 2 mar. 2022 Expiră 20 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.