Publicat 22 Ian 2021 | Reactualizat 19 Feb 2021 | Expiră 22 Feb 2021

ICT Network Engineer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Condiții minime de eligibilitate:
Licență sau master în informatică, sisteme informaționale sau un alt domeniu analitic / experiență de muncă echivalentă,
Minimum 5 ani de administrare a unor reţele de calculatoare de dimensiuni medii sau mari
Certificari de nivel CCNP sau echivalent
Foarte buna intelegere a protocoalelor TCP/IP
Experienta in design-ul retelelor de date
Experienta in diagnosticarea si remedierea problemelor de retea
Nivel mediu de cunoştinţe privind sistemele de operare Windows si Linux
Experienţă in utilizarea a cel puţin unui sistem de monitorizare a infrastructurii (Solarwinds, PRTG, etc)
Experienţă în aplicaţiile şi procesele de IT support
Cunoasterea limbii engleze (fluent in vorbire si scriere)

Alte competențe necesare:
Ai abilitaţi foarte bune de comunicare
Iei decizii prin analiza riscurilor, implicatiilor, prioritatilor,constrangerilor tehnice si de timp
Dai dovada de initiativa, responsabilitate, rabdare, creativitate
Esti orientat inspre dezvotare si invatare de cunostinte/ abilitati noi la locul de munca
Ai spirit de echipa
Ai capacitatea de a lucra sub presiune
Ai abilitati de gestionare a proiectelorCunoasterea aprofundata a aplicatiilor MS Office (MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access, MS Project).

Descrierea jobului

Despre echipa:
Echipa de IT Communications este o echipa dinamica, compusa din aproximativ 6 specialisti implicati in administrarea si dezvoltarea infrastructurii de retea cu multiple datacenter-uri si sucursale in tara.
Vei colabora cu administratorii de infrastructura Windows, Linux, SAN, UNIX, baze de date si celelalte echipe IT (Development, Project Management, Applications Admin, IT Support) si de business.
Alaturi de echipa, vei fi implicat/a in proiecte locale si de Grup pe diverse tehnologii de varf. Oferim acces la tehnologii de top, un mediu de lucru profesionist, posibilitate de dezvoltare in cadrul echipei. Suntem deschisi sa testam si sa implementam si alte tehnologii care aduc valoare organizatiei.

Principalele responsabilități:

 • Oferi suport tehnic pentru asigurarea bunei functionalitati a echipamentelor si a retelei
 • Configurezi si securizezi retelele bancii si echipamentele de retea
 • Îndeplinesti activităţi IT legate de deschiderea de noi sedii
 • Participi la procesul de inventariere a mijloacelor fixe IT din bancă
 • Administrezi incidentele si erorile ce survin in cadrul retelei, investighezi, testezi si mentii relatia cu furnizorul pe tot parcursul procesului daca este cazul, impreuna cu utilizatorii, daca acest lucru este necesar
 • Identifici si propui solutii de corectie pentru problemele care apar in sistemele pe care le administrezi
 • Implementezi diverse configuraţii impuse de furnizor şi de clienţii interni pentru echipamentele de retea şi te asiguri că cerinţele aplicatiilor şi specificaţiile sistemelor sunt respectate.
 • Participi la crearea de proceduri, documentatii si scheme logice a topologiei retelei
 • Mentii relatiile tehnice cu furnizorii de servicii si echipamente
 • Oferi suport remote provider-ilor externi, in cazul in care se solicita acest lucru, cu monitorizarea conexiunii
 • Impreuna cu colegii de la ICT Communications efectuezi testele anuale de Disaster Recovery si mentii toata documentatia aferenta actualizata
 • Ai disponibilitate in regim de „on-call” in afara programului normal de lucru, in conformitate cu planificarea prealabila realizata de superiorul direct si adusa la cunostinta via e-mail, la inceputul fiecarei luni. Vei avea o retributie aferenta regimului „on-call” acordata in functie de perioada de alocare si vei beneficia de timp liber platit si/sau de remuneratie per incident survenit, in functie de perioada cand incidentul are loc (noaptea, sarbatori legale etc.) si de durata solutionarii acestuia

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
ICT Network Engineer  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close