IC Test Engineer

Silicon Service 4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca esti pasionat/a de electronica (implicit circuite integrate) si ai cunostinte de programare orientata pe obiect (C++), atunci pozitia de IC Test Engineer ti se potriveste perfect.

De asemenea, este important sa fii absolvent/a cu diploma de licenta si sa fii familiarizat cu limba engleza (nivel conversational).

Noi ne vom asigura ca vei avea parte de un training la finalul caruia te vei numara printre putinii ingineri din Romania care au experienta in testarea automata de circuite integrate.

Ce iti oferim in schimbul tuturor cunoștințelor tale?
Un mediu de lucru sanatos si prietenos, un pachet complet care raspunde tuturor nevoilor tale, un salariu foarte bun, plus al 13-lea si al 14-lea salariu.

Descrierea jobului

Ce urmeaza sa faci dupa finalizarea trainingului, in calitate de IC Test Engineer?
- sa definesti si sa dezvolti concepte de testare inca de la etapa de proiectare, pentru a asigura testabilitatea circuitelor integrate;
- sa dezvolti programe si hardware de testare pentru testarea circuitelor integrate in productia in masa la nivel wafer si/ sau la nivel de circuit integrat;
- sa modifici si sa actualizezi planul de caracterizare automatizat pe baza indicatiilor primite de la proiectanti;
- sa dezvolti software de testare pentru echipamentele automate de testare folosind limbaje de programare;
- sa dezvolti un plan de caracterizare pe baza indicatiilor primite;
- sa proiectezi placile de testare cu circuite de interfata de testare;
- sa inregistrezi, analizeazi si prezinti datele de caracterizare folosind Excel;
- sa realizezi activitati care combina aptitudinile analitice si de proiectare cu cunostinte adecvate de tehnologie software si hardware, in vederea definirii, proiectarii, realizarii, testarii, implementarii si modificarii sistemelor informatice ce contin software ca principala componenta;
- sa realizezi activitati de adaptare si/sau de armonizare a solutiilor hardware si software, in vederea indeplinirii cerintelor solicitate si optimizarii timpului de raspuns;

Daca esti interesat/a sau vrei sa afli mai multe detalii, ne poti transmite CV-ul tau (preferabil in limba engleza) si te vom contacta pentru a discuta mai multe la o cafea.

Descrierea companiei

After more than 20 years of working on innovative projects and in the constantly developing area of combined hardware and software solutions, Silicon Service has made an important change in its technological field. From ASIC design, developing new generations of graphics cards and Digital Design Verification, we’re now the only testing centre for integrated circuits from the Eastern Europe.

Silicon Service is aiming to conquer new markets, handle projects in it’s own well known way of delivering the best, the fastest and the most reliable service possible. Together with our partners and with a skilled team of professionals we’re confident that Silicon Service is now in a better position than ever.

We are still closely tied to local universities, as our doors are always open to students who come for courses and even become interns in our company. Some of them joined us in this new adventure and we’re developing our skills every day, together with them.

Publicat 16 Sept. 2022 Reactualizat 16 Oct. 2022 Expiră 16 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.