HR Specialist

Medicover - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam coleg care sa se alature echipei de HR, in rolul de HR Specialist!

Rolul este unul-cheie in implementarea moderna si eficace a proceselor de HR si pentru imbunatatirea experientei clientilor nostri, interni si externi.
Daca ai experienta in ariile de HR - administrare si salarizare personal, ai cunostinte aplicate de legislatia muncii; daca stii sa obtii cu eficacitate rezultate si – mai important - daca principiile tale de viata si de munca se manifesta prin grija, disponibilitatea, sprijinul pentru oameni si impreuna cu oamenii, prin angajamentul propriu pentru invatare si dezvoltare, asteptam aplicatia ta!

Cunostinte. Experienta:
-Experienta in domeniul resurselor umane de minim 3 ani;
-Cunoasterea legislatiei muncii;
-Cunoasterea practicilor, a procedurilor de salarizare precum si a utilizarii aplicatiilor de salarizare si administrare personal;
-Cunostinte de limba engleza (nivel conversational);
-Cunostinte avansate de utilizare a aplicatiilor MS Office (Outlook, Excel, Word, PowerPoint etc);

Comportamente / Competente demonstrate la nivel de excelenta:
-Integritate impecabila
-Inter-relationare: dezvoltare si mentinere de relatii constructive, empatie, colaborare, orientare catre solutie,
-Comunicare si prezentare;
-Organizare si planificare.

Descrierea jobului

In Medicover, HR Specialist se ocupa in principal de:
-Raspunde de organizarea si gestionarea activitatii de salarizare si administrare personal impreuna cu echipa de payroll & admin;
-Monitorizeaza indicatorii specifici – HR si analizeaza costurile aferente, oferind consultanta echipei de management si solutii de imbunatatire a acestor indicatori;
-Ofera consultanta interna in raport cu ariile de administrare personal, salarizare, relatii de munca;
-Sustine, realizeaza comunicarea in organizatie,cu precadere in ariile mai-sus mentionate;
-Ofera suport coordonatorilor/ managerilor in fluxul de transmitere in mod eficient al documentelor/datelor;
-Participa la implementarea noilor proceduri de resurse umane si la imbunatatirea celor existente;
-Propune solutii pentru eficientizarea proceselor de HR si cele organizationale in cadrul echipei de HR, respectiv de management ale companiei. Odata identificate, lucreaza impreuna cu echipa pentru implementarea cu succes a acestor initiative/ solutii.

Descrierea companiei

Prin intermediul celor 100 de centre medicale, 4 spitale si 80 de laboratoare Synevo, Grupul de Companii Medicover are grija de sanatatea a 5 milioane de clienti, reprezentand unul din cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si diagnostic.

Compania a fost fondata in 1995 din dorinta de a raspunde cererii de servicii medicale de inalta calitate in crestere si s-a extins rapid. Medicover are origini suedeze, isi desfasoara activitatea in 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), iar echipa noastra are peste 10 500 de membri (din care peste 6 500 sunt medici si asistenti medicali), ceea ce ne pozitioneaza ca cel mai mare angajator din domeniul medical din Europa Centrala si de Est.

De-a lungul celor 22 de ani de activitate in domeniul serviciilor medicale private, Medicover Romania este singura companie privata de ingrijire medicala si diagnostic cu experienta internationala si continua sa se dezvolte investind in oameni si echipamente, obiectivul sau major fiind imbunatatirea calitatii vietii. Valorile in care credem si care ne reprezinta sunt: integritatea, asumarea responsabilitatii, pasiunea pentru calitate, energia antreprenoriala si spiritul de echipa.

In Romania Medicover detine doua spitale multidisciplinare in Bucuresti si in Oradea si o retea de 38 clinici proprii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Galati, Pitesti, Brasov si zona Olteniei.

Misiunea Medicover este de a contribui la starea de sanatate a pacientilor nostri, deoarece siguranta acestora este esentiala in orice situatie. Ne dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii prin servicii medicale de inalta calitate si profesionalism.

Succesul companiei si reusita indeplinirii misiunii Medicover se datoreaza echipei de specialisti pasionati si foarte bine instruiti, ce stiu ca doar prin spiritul de echipa ne putem unii competentele si ne putem impartasi meritele spre succesele viitorare.

Daca iti doresti sa te alaturi misiunii Medicover, esti pasionat, onest si urmaresti continuu excelenta, te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Impreuna putem imbunatatii calitatea vietii!

Afla mai multe despre noi accesand site-ul www.medicover.ro.

Publicat 2 nov. 2021 Expiră 2 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.