HR Specialist (personnel administration) ID:19

Telekom Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Minim 6 ani experienta
 • Cunostinte in legislatie/codul muncii
 • Cunostinte de payroll reprezinta un avantaj
 • Cunostinte de limba engleza scris si vorbit la un nivel avansat

Descrierea jobului

SCOP PRINCIPAL:

Gestionează și aplică în concordanță cu prevederile legale si procedurile companiei specifice acordarii ajutoarelor sociale si asigura efectuarea deconturilor de transport acordate conform politicilor si procedurilor
 • Vei menține o relație directă, deschisă cu salariații furnizandu-le informații și formulând recomandări care să soluționeze cerințele lor individuale;
 • Angajatul are obligația respectării Regulamentului de Ordine Interioară al Societății, regulile și procedurile aplicabile postului ocupat, indiferent de modalitatea de comunicare a acestora către angajat;
 • Vei gestiona procesul de angajare până la exit din perspectiva administratorului de resurse umane
 • Vei prelua procesul de angajare din momentul în care un candidat acceptă o ofertă;
 • Respectarea proceselor aprobate în cadrul companiei (te vei ocupa de toate documentele implicate de la editare până la înregistrare, informarea departamentelor despre noul venit și suport pentru integrare)
 • Gestionarea comunicărilor interne (cereri pe diferite teme care vin de către e-mail de la colegii noștri).Și anume: situații salariale, modificări de salariu, asigurări medicale, acte adiționale, certificate, alte întrebări legate de angajați, etc.
 • Vei trimite documentele de salarizare furnizorului extern și verificați acuratețea rezultatelor.
 • Te vei ocupa de organizarea, plasarea comenzilor, clasarea și arhivarea documentelor atât în ​​formă fizică, cât și în arhiva electronică (inclusiv sistemele de resurse umane) și menținerea acestora la zi.
 • Vei fi responsabil RI, actualizări privind procedurile de administrare a resurselor umane.
 • Vei participa la proiectele de resurse umane

*Doar candidatii selectati vor fi contactati.
Va rugam sa trimiteti CV-urile pana cel tarziu in data de: 04.06.2022
Persoana de contact: Ana Cumpanasu

Descrierea companiei

Telekom Romania Mobile Communications este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente. Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru.

Misiunea Telekom este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv, de calitate și funcționalități interactive avansate. În ceea ce privește clientii business, Telekom România este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții de servicii mobile care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile. Soluțiile noastre conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu. Avem ca scop să devenim operatorul numărul 1 din piața românească. Ne preocupăm permanent de satisfacția clienților, să cunoaștem și să înțelegem gândurile, emoțiile și cerințele acestora, ei fiind principalul factor pentru reușita noastră.

Ca echipă, Telekom Romania Mobile Communications, cooperăm și discutăm deschis, dezbatem subiecte importante, acceptăm opinii diferite și ne respectăm reciproc, creând cel mai bun loc pentru performanță și dezvoltare profesională. Suntem conștienți că angajații noștri reprezintă capitalul nostru cel mai de preț, pentru asta încercăm continuu să le oferim programe și oportunități de dezvoltare în conformitate cu nevoile de învățare și așteptările lor de evoluție ca profesioniști. Telekom are nevoie de angajați motivați, competenți și dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru dorințele clienților, utilizatorilor, partenerilor de afaceri sau altor parteneri ai companiei. Dacă vrei să faci parte dintr-o companie complexă și organizată cu gândul la eficientă și performanță, așteptăm să ne cunoaștem. https://www.telekom.ro/informare-candidat-dataprivacy

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.