HR Specialist/ Payroll Specialist

Various Brands - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Minim 2 ani experienta intr-un departament de resurse umane;
Studii superioare finalizate (economice, resurse umane, psihologie, drept);
Atestat Inspector resurse umane;
Cunostinte solide de legislatie a muncii, salarizare;
Cunostinte avansate MS Office (Word, Excel, Power Point);
Limba engleza (cel putin nivel mediu);
Cunoasterea soft-ului Saga reprezinta avantaj;
Flexibilitate si adaptabilitate;
Foarte bune abilitati de comunicare si relationare;
Persoana organizata, responsabila, obisnuita sa lucreze cu dead-line-uri stricte.

Descrierea jobului

- Intocmirea si administrarea dosarelor de personal;
- Completarea si transmiterea Revisal-ului conform cerintelor si termenelor legale;
- Gestionarea bazei de date a salariatilor (Revisal si Saga) operand la timp si in mod corect toate datele;
- Redactarea si eliberarea de diferite tipuri de documente solicitate de salariati;
- Pastrarea evidentei concediilor de odihna si a concediilor medicale;
- Mentinerea legaturii cu serviciul extern de SSM, Medicina Muncii, tinerea evidentei fiselor;
- Colectarea si verificarea datelor salariale (concedii de odihna/ medicale/ fara plata, ore suplimentare, bonusuri si prime, popriri);
- Calculul salariilor (salariul de baza, bonusuri permanente sau ocazionale) angajatilor si calculul indemnizatiilor de concedii medicale;
- Realizarea dosarelor de recuperare a indemnizatiilor de concedii medicale, depunerea lor conform legislatiei in vigoare;
- Consultarea in permanenta a legislatiei in vigoare cu privire la salarizare si legislatia muncii in vederea monitorizarii tuturor schimbarilor legislative;
- Realizarea diverselor rapoarte specifice domeniului salarizarii si HR;
- Implicarea in alte activitati de resurse umane.

Descrierea companiei


Various Brands #SPORTEXPERIENCE
Compania cu capital integral romanesc Various brands a intrat pe piata in anul 2007, deschizand primul magazin in Ramnicu Valcea. Actual compania detine 42 magazine in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Ploiesti, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Piatra Neamt, Rm Valcea, Tg Jiu, Craiova, DT Severin, Pitesti, Constanta, Tg Mures, Sibiu, Alba Iulia, Brasov, Buzau, Suceava, Iasi, Baia Mare, Satu Mare, Cluj Napoca. Am intrat si pe piata internationala, deschizand primul magazin in Sofia.
Pentru anul 2022 Various brands are ca si plan de expansiune deschiderea a inca 7 noi magazine in marile centre comerciale din Romania.
Magazinele Various brands ofera clientilor o gama variata de produse sportive ale celor mai renumite brand-uri: ADIDAS, Nike, Puma, Converse, New Balance, si altele.

Urmarind o evolutie constanta in ceea ce priveste extinderea magazinelor dar si din punct de vedere al produselor oferite, Various brands este unul din cei mai importanti jucatori din industria locala sport retail ce aduce cele mai bune itemuri de la branduri consacrate pe plan national si international: Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Converse și multe altele.

Urmarind tendintele si avand grija sa puncteze pe calitate, brandul se concentreaza pe patru valori fundamentale: - calitate - oferind clientilor produse de calitate sub amprenta originalitatii marilor branduri; - diversitate - articolele de sport adecvate stilului urban casual, fac un mix efervescent si sunt potrivite pentru o paleta larga de sporturi; - transparenta - prezinta o imagine reala a brandului si raspunde intotdeauna nevoilor clientilor in vederea mentinerii unei relatii de incredere client – companie; - competitivitate - pastreaza un raport calitate-pret excelent si cauta mereu sa aiba cele mai accesibile preturi in domeniul sau de activitate.

Ca angajator, Various brands crede cu tarie ca la baza oricarei afaceri de succes stau angajatii pregatiti si multumiti. Pentru asta, investeste in oamenisi in dezvoltarea lor, le ofera posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul si le construieste cariere de succes pas cu pas. Pretuind initiativa si incurajand oamenii dornici si dispusi sa accepte orice provocari, brandului se bazeaza pe diversitate si pe dorinta de a acorda clientului cele mai bune produse si servicii la preturi corecte.

Vino sa faci parte din echipa Various brands!

Publicat 26 apr. 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 26 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.