HR Recruiter

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

We are growing, so we’re looking for an awesome HR Recruiter for our team in Cluj Napoca!

What you'll need to succeed:
 • Proven work experience as a Recruiter (either in-house or in a staffing agency);
 • Solid ability to conduct different types of interviews (structured, competency-based, etc.);
 • Strong interest in the implementation of sourcing strategies and in innovative trends in recruiting;
 • Excellent communication, interpersonal and decision-making skills;
 • Independent way of working, characterized by a systematic and solution-oriented approach and a hands on personality;
 • Excellent networking and communication skills;Enjoy working in a fast-paced environment;
 • Strong written and verbal communication skills in English;
 • Ready to help your work buddies when they are in need;

Descrierea jobului

What you will have to do:
 • Work closely and partner with our clients to better understand their hiring needs and job specifications for each position;
 • Create and maintain a database of qualified active and passive talent to pull from as new positions open up;
 • Utilize knowledge of multiple recruiting sources and execute innovative recruiting strategies to find quality candidates;
 • Follow up on interview process status and update records in internal database;
 • Develop and update job descriptions and job specifications;
 • Conduct interviews using various reliable recruiting and selection tools/ methods to filter candidates within schedule;
 • Monitor and apply HR recruiting best practices;
 • Develop good networking relationships with possible candidates within the community and the company to ensure a strong recruitment pipeline;
 • Provide feedback and all the necessary details to candidates, in order to maintain a successful, long-lasting professional relationship.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 2 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.