HR Recruiter, Centrala BT, Cluj-Napoca

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Bine te-am gasit! Ne bucuram ca ai ajuns sa citesti aceste randuri. Iti vom spune deschis si direct ce presupune rolul de HR Recruiter la Banca Transilvania.

Ce cautam?
Energie, atitudine pozitiva si Know how in zona de recrutare. Again, pretty obvious 😊 Ne-am bucura sa ai deja exeprienta in zona de recrutare de minim 1 an si implicit cunostinte despre cele mai bune practici in a atrage, evalua si selecta viitorii colegi. Apreciem dorinta de invatare si dezvoltare, dar si capacitatea de a-ti planifica si prioritiza foarte bine task-urile.

Simtul umorului. Obligatoriu. Ne ajuta sa ne facem munca mai cu spor, sa trecem peste orice si ne leaga mai mult ca echipa.

Descrierea jobului

Recrutare. Pretty obvious, right?! 😊 Vom continua sa crestem echipa BT, recrutand cei mai potriviti colegi pentru joburile din sfera bancara.
Suport pentru ceilalti. Mereu. Fie ca vorbim despre colegii din sucursale sau despre cei din centrala, le oferim tot suportul si experienta noastra. Credem ca pentru a fi un bun om de HR trebuie sa iti placa oamenii, pur si simplu.
Crestere. Profesional, personal, ca echipa. Diversitatea taskurilor, calitatea interactiunilor cu colegii si obiectivele tot mai indraznete pe care le avem ca organizatie si ca echipa, ne ajuta sa ne dezvoltam in fiecare zi.
Implicare. In tot ce inseamna HR. La inceput vei cunoaste echipele cu care vei colabora, vei intelege activitatea lor in BT si vei atrage cei mai potriviti candidati. Apoi, vei fi implicat si in proiectele de consultanta HR, de engagement ale echipei si vei contribui la reusitele colegilor, din rolul de business partner.

Daca cele de mai sus sunt ce iti doresti si tu de la urmatorul loc de munca, aplica la acest job si hai sa vedem cum putem sa ne dezvoltam impreuna.

Descrierea companiei

Salut,

Ne bucura faptul ca suntem in topul preferintelor tale ca si angajator si iti multumim pentru dorinta de a te dezvolta alaturi de noi, #peopleofBT.
Confirmam primirea cv-ul tau, il vom analiza si vom reveni cu detalii in situatia in care corespunde cu profilul cautat de noi.

Pana atunci iti dorim mult succes!

Ganduri bune si numai bine!
Echipa HR Banca Transilvania

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 21 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.