Publicat 26 Ian 2016 | Expiră 27 Feb 2016

HR MANAGER - CLINICI DENTARE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. Experienta: Min 2 ani in managementul proiectelor de resurse umane;
2. Studii superioare finalizate (avantaj Facultatea de Psihologie);
3. Abilitati si competente care sa te recomande ca un bun profesionist:
• competente in procesul de recrutare si selectie de personal
• cunostinte in implementarea si monitorizarea procesului de integrare a angajatilor noi
• cunostinte in procesul de crearea a fiselor de post si a indicatorilor de performanta
• cunostinte avansate de limba engleza;
• cunostinte bune de operare PC (Office);
4. Atitudine si comportamente pozitive cu ajutorul carora sa relationezi intr-un mod constructiv si non-conflictual cu partenerii, colegii si colaboratorii clinicilor;
5. Flexibilitate, manifestata prin capacitatea de a accepta, a-ti insusi si implementa cu usurinta schimbarile (atat din domeniul profesional, cat si organizational);
6. Initiativa concretizata prin motivare si determinare in gasirea si aplicarea de solutii optime care sa contribuie la preventia sau depasirea obstacole intampinate;
7. Rationament si valori personale sanatoase: integritate, corectitudine si devotament.

Descrierea jobului

1. Recrutare – organizarea si gestionarea proceselor de recrutare si selectie pentru urmatoarele posturi: medic, asistent medical, receptie, administrativ.
2. Integrare angajati – implentarea planurilor de integrare pentru a asigura acomodarea noilor angajati in cadrul clinicilor.
3. Administrarea de personal – relationarea cu furnizorii de servicii specifice administrarii de personal (inspectorul de personal, furnizorul de salarizare si de medicina muncii).
4. Evaluarea performantelor – implementarea sistemului de evaluare a performantelor si actualizarea indicatorilor pe fiecare post.
5. Coordonare - ghidarea profesionala si supervizarea managerilor de clinici, astfel incat sa se mentina directiile de actiune stabilite pentru atingerea obiectivelor.
6. Control - supervizarea implementarii sistemului legislativ al clinicilor si a celui de raportare interna.

Descrierea companiei

De 15 ani lider pe piata de servicii premium de stomatologie, cu o echipa profesionista formata din peste 150 de medici si specialisti și peste 38.000 de pacienti, grupul de clinici DENT ESTET a fost in permanenta, de la lansare si pana astazi, cel care a stabilit standardul de excelenta pe piata locala de profil. In cele 7 clinici stomatologice specializate in tratamente pe grupe varsta, oferim servicii certificate si recunoscute international, folosind cele mai noi metode de lucru si tehnologii de ultima generatie. Contribuim la succesul profesional si personal al clientilor nostri prin servicii stomatologice corespunzatoare celor mai inalte asteptari, cu dedicare si profesionalism.

Expirat
HR MANAGER - CLINICI DENTARE  -  DENT ESTET CLINIC

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close