Publicat 19 Feb 2021 | Expiră 22 Mar 2021

Hr Grup Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pozitia de HRM este nou creata in companie si are obiectivul sa sustina toate proiectele de dezvoltare ale afacerii, atat prin procese de resurse umane cat si printr-o recrutare constanta de noi colegi.

Te invitam sa aplici la acest job, DOAR DACĂ:

 • Ai experienta minimum 10 ani in domeniul HR;
 • Ai experienta de minimum 3 ani in pozitie de management si cunostinte solide de recrutare prin diferite canale/metode recrutare traditionala, executive search, hunting;
 • Ai experienta practica de implementare: proces de recrutare (A-Z); proces de management al performanței; traininguri de management; crearea unui plan de cariera; implementare proceduri;
 • Înțelegi ca o companie antreprenoriala are succes pentru ca lucrurile se intampla rapid, iar tu te poți adapta vitezei echipei cu care lucrezi.
Cerințele postului Manager Resurse Umane
 • Studii superioare, de preferat din domeniile Psihologie, Resurse Umane, Comunicare;
 • Formare de specialitate dovedită printr-un document care să ateste absolvirea unui program de formare/master în domeniul resurselor umane;
 • Orice fel de certificari, calificari, cursuri de specializare asociate domeniului HR reprezintă avantaj competitive;
 • Experiență în managementul resurselor umane de minim trei ani;
 • Creativitate și Imaginație;
 • Bun organizator, atent la detalii, capacitate de sinteză și analiză, rigoare;
 • Rapiditate în luarea deciziilor;
 • Persoană dinamică, proactivă și orientată către rezultate;
 • Foarte bune abilități de organizare a timpului, eficiență la locul de muncă;
 • Cunostinte de psihologia organizationala, legislatia muncii;
 • Cunoasterea pietei locale a fortei de munca;
 • Cunostinte avansate de limba engleza si Microsoft Office (Word, Excel, PowePoint, Outlook).

Descrierea jobului

Atribuțiile principale ale postului Manager Resurse Umane:

 • Creionarea strategiei de HR în relație cu obiectivele firmei;
 • Elaborarea si implementarea unui flux de documente de personal de la angajare pana la incheierea CIM (SSM, ISU, etc.);
 • Elaborare si implementare proces de recrutare (hunting, executive search) si angajare;
 • Gestionarea si eficentizarea unei baze de date cu lista de persoane ce se potrivesc profilului fiecarui post din cadrul companiei si pot fi ofertate imediat pentru angajare;
 • Planificarea si respectarea Procesului de inductie, in vederea crearii unei experiențe de integrare pozitiva;
 • Construiea strategiei de formare și perfecționare a personalului firmei, dupa identificarea necesitatii de formare si dezvoltare a personalului si propune solutii de training interne sau externe;Implementarea planului de cariera in companie;
 • Elaboarea si implementarea unui planul de evaluare a personalului;
 • Elaborarea si implementarea unui sistem de motivare a personalului, masurarea gradului de statisfactie a angajarilor precum si identificarea solutiilor pentru imbunatatirea constanta a acestuia;
 • Managementul echipei din subordine;
 • Intocmirea si respectarea bugetului departamenului HR;
 • Crearea si dezvoltarea unui brand de angajator puternic;
 • Asigurarea prezentei corespunzatoare a companiei pe toate canalele de promovare si recrutare relevante și gestionează bugetul aferent evenimentelor și prezențelor publice ale companiei (târguri, evenimente de carieră, mass-media, social media și online);
 • Gestionarea conflictelor de munca, incidente, abateri grave de la regulametul de ordine intern.
Beneficii
 • Posibilitatea de a lucra într-un mediu profesionist, atractiv, dinamic, cu multe proiecte ambitioase;
 • Posibilitatea de perfecționare permanentă sustinuta de companie;
 • Pachet salarial atractiv – 8000 lei net, la care se adauga bonusuri de performanta;
 • Alte beneficii (tichete de masa, de vacanta, decontare cheltuieli privind educatia timpurie a copiilor, etc)
Programul de referinte Dicor Land
Daca cunosti un candidat potrivit pentru aceasta pozitie, te rugam sa ni-l recomanzi si te vom recompensa cu 500 de euro daca vom angaja acea persoana.

Activitatea se va desfășura la punctele de lucru Galati/Branistea.

Dacă simțiți că aveți abilitățile necesare pentru aceasta poziție cu adevărat provocatoare, dar deopotrivă plină de satisfacții, trimiteți CV-ul Dvs., actualizat si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail cariere@dicorland.ro.

Cererile vor fi tratate în strictă confidențialitate. Numai candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu. Dacă aplicați, înseamnă că sunteți de acord cu GDPR postat la sfarsitul anuntului.

Trimitand datele dumneavoastra cu caracter personal prin corespondenta electronica va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile afliate grupului Dicor Land. Prelucrarea datelor se va face exclusiv in scopul selectarii dumneavoastra ca angajat.
Datele cu caracter personal pe care le transmiteti Dicor Land pot include: nume, prenume, vârstă, sex, cetatenie, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, educatia, parcursul profesional, venitul sau fotografia. Dicor Land nu colecteaza alte date cu caracter personal, in afara de cele puse la dispozitie explicit prin trimiterea de catre dumneavoastra.
Dicor Land a implementat masuri adecvate care asigura un nivel ridicat de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal. Dicor Land stocheaza datele cu caracter personal in medii securizate si nu transfera niciun fel de date cu caracter personal catre terti in afara Uniunii Europene si nu proceseaza automat datele dumneavoastra cu caracter personal.
Aveti dreptul sa ne solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, inclusiv restrictionarea prelucrarii. Pentru orice sesizare sau solicitare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Dicor Land, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection@dicorland.ro.

Descrierea companiei

Dicor Land este un grup de companii cu 10 ani de experienta in domeniul solutiilor pentru agricultura, fiind unul din cei mai importanti distribuitori de echipamente agricole si piese pentru utilaje. Suntem in fiecare an recunoscuti ca dealer-ul numarul 1 pentru toti producatorii cu care colaboram.
Viziunea companiei noastre este de a deveni liderul de piata in Romania in acest segment. Astfel, ambitia noastra este sa devenim opțiunea preferata de către orice agricultor dar si angajatorul preferat pentru specialistii din domeniu.

Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania noastră a dezvoltat în această perioadă, un model de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

La Galați vă așteptăm în cel mai mare parc de utilaje agricole, întins pe o suprafață de 25.000 mp, cu peste 600 de utilaje noi, în stoc. Motivația lucrului bine făcut, dar și dorința noastră de a fi aproape de fermieri, ne-a făcut să deschidem un al doilea parc de utilaje la Iași, care să asigure agricultorilor din nordul Moldovei echipamentele necesare, cu livrare imediată.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care o oferim clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, au facut din compania noastră unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.

Dicor Parts este importator și distribuitor de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și brand-uri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc.

Dicor Land dorește să fie partenerul dumneavoastră de încredere și să vă furnizeze soluții aplicate și de calitate pentru dezvoltarea afacerilor.

*** Avem încheiate parteneriate cu furnizori de servicii financiare ce garantează clienților termene și condiții extrem de atractive: BNP Paribas, Unicredit Leasing, Trust Leasing.

*** Partenerii noștri pentru achiziția de utilaje agricole noi sunt: Maschio Gaspardo, Irtec, Olimac, Madara, Mecanica Ceahlău, Pronar, Stoll, Köckerling, Zanon, APV.

Expirat
Hr Grup Manager  -  Dicor Land SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close