HR Analytics & Intelligence Manager

WEBHELP ROMANIA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Première expérience significative en tant que HR Analyst
 • Bonne connaissance des sujets Data et des SI RH
 • Capacité analytique
 • Familier des opérations et enjeux RH, une expérience RH opérationnelle serait appréciée
 • Master en Ressources Humaines ou équivalent
 • Anglais / Français courant

Descrierea jobului

Le/La HR Analytics & Intelligence Manager est garant de la qualité et de la fiabilité des données RH dans les systèmes d’informations, depuis leur enregistrement jusqu’à leur exploitation.

Il/elle met à disposition des équipes (RH, Managériales, Finance, Performance, Direction Générale) des analyses et reportings afin de permettre la lecture sociale, humaine, financière, opérationnelle des informations RH, et de contribuer à élaborer une stratégie et des plans d’actions efficaces.


Principales missions
 • En collaboration avec les équipes DATA, met à disposition les informations RH dans les systèmes d’exploitation, assure leur opérabilité.
 • En collaboration avec les équipes RH, Performance, Finance, Paie, WFM, design et met en place des reportings RH récurrents ou ad hoc
 • Garanti la fiabilité de la data RH (audits de contrôle de cohérence…)
 • Responsable de l’équipe formation et support outils RH (Acquity, People connect, People Doc, Freshdesk…)
 • Point de contact de la région pour les projets Smart HR (SI RH)
 • Responsable de l’organisation de la formation aux outils, de l’échange des best practices, de la communication, de l’animation de la communauté des utilisateurs
 • Participe aux projets de digitalisation de la fonction RH
 • Création de support d’informations à destination des employés (ex : BSI)

A moyen terme, dans la perspective d’interfaçage des différentes sources d’informations (Finance, paie, temps de travail, performance,…) ce poste doit permettre d’initier le contrôle de gestion social au sein des équipes RH locales.


Le/La HR Analytics & Intelligence Manager s’appuie sur une équipe :
 • Equipe support Acquity (couverture Groupe de l’outil)
 • HR Analytics specialist, en charge des audits, de la formation, du suivi des projets
 • En fonctionnel : développeur Power BI

Descrierea companiei

Webhelp este un lider global de peste 50.000 de oameni în externalizarea proceselor de afaceri (BPO). Continuăm să ne specializăm în experiența clienților, dar capacitățile noastre se extind pe canale vocale, sociale și digitale. Serviciile Webhelp externalizate s-au extins și pentru a include servicii de gestionare a plăților, vânzări și marketing.

Proiectăm experiențele clienților în numele unora dintre cele mai progresive mărci din lume și, prin propunerea noastră de externalizare transformativă, putem stimula îmbunătățirea performanței, oferim o transformare reală și durabilă în modelele de operare ale clienților și oferim un avantaj financiar semnificativ.

De la înființare, Webhelp a crescut semnificativ, peste 500 de parteneri fiind deserviți de echipele noastre globale care traversează 35 de țări și peste 140 de centre de experiență pentru clienți. Numai în ultimii patru ani, veniturile Webhelp au crescut cu peste 250%. Am realizat acest lucru investind în oamenii noștri și în mediul în care lucrează și dezvoltând capacitatea analitică și operațională pentru a oferi externalizare cu adevărat transformatoare cu soluții care să răspundă provocărilor unei lumi omnicanale.

La Webhelp lucram ca o singura echipa pentru un succes comun, suntem pozitivi si cautam continuu sa uimim oamenii cu care lucram. Toata lumea din echipa are un rol foarte important de jucat in succesul si cresterea Webhelp. Lucram in echipa, intr-un mediu placut, ne folosim inteligenta si facem totul: de la a ne ajuta clientii sa construiasca experiente mai inteligente, mai bune, umane ale clientilor, pana la moderarea retelelor lor sociale pentru ei si furnizarea de servicii de plata.

Ne tinem de cuvant si ne indeplinim fiecare angajament sau promisiune pe care o facem clientilor Webhelp, fapt pentru care am devenit un partener strategic de succes. Suntem creativi si inovatori, indraznim sa testam noi abordari si ne pastram mintea deschisa pentru a gasi noi modalitati de lucru care sa ne conduca spre succes.

Te-am convins ca Webhelp este un loc de munca minunat? Urca la bord!

Publicat 28 sept. 2021 Reactualizat 27 nov. 2021 Expiră 27 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.