Publicat 01 Nov 2019 | Reactualizat 01 Dec 2019 | Expiră 02 Dec 2019

HR Admin Specialist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

What you need to succeed:

Proven relevant experience (min 1 year);
Basic knowledge of labor law;
Organizational skills;
BS degree in Human Resources or related field;
Charisma knowledge would be a plus;

Descrierea jobului

What you will do:

Personnel files administration: from Hire to Retire;
Assist with day to day operations of the HR functions and duties;
Provide clerical and administrative support to Human Resources executives;
Compile and update employee records (hard and soft copies);
Process documentation and prepare reports relating to personnel activities (staffing, recruitment, training, grievances, performance evaluations etc);
Deal with employee requests regarding human resources issues, rules, and regulations

We offer a motivating package:

Professional and friendly working environment
Training and on-going development opportunities
Exposure to challenges projects in various industries both local and international
Private medical services
Relaxation area

What recommends us?

We do things with energy, passion, and curiosity, and we’re backed by our culture of innovation.
We offer a diversified range of activities in an international environment as well as a dynamic team with ambitious, yet realistic, objectives for the future, promoted by an open team and communication culture.
Assist in payroll preparation by providing relevant data (absences, bonus, leaves, etc);
Communicate with public services when necessary.

Descrierea companiei

Toate companiile stiu CE fac si majoritatea stiu CUM fac asta. Insa foarte puține organizatii știu DE CE fac ceea ce fac.

De peste 25 de ani, TotalSoft se ghideaza dupa un scop, un DE CE clar: să construiasca soluții care îi sprijină pe clienți să ofere noi tipuri de valoare pe piață, să creeze o nouă traiectorie de creștere pentru afacerile lor.

Astfel, incepand cu 1994, TotalSoft a inovat constant, s-a adaptat si a dezvoltat noi solutii care au facut posibile povestile de succes ale celor mai mari companii din Romania. Democratizarea tehnologiei a devenit viziunea cu care tinteste spre pionierat în furnizarea de soluții care susțin digitalizarea și automatizarea experiențelor de mâine ale clienților din industriile noastre strategice.

In momentul de fata, TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală, cu proiecte in peste 40 de tari, dar si unul dintre principalii dezvoltatori de software din Romania, cu o echipa de peste 500 de specialisti.

Produsele de top ale companiei, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma CRM, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. In plus, TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing, conform studiului de piata redactat de PWC in 2017.

În 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, prezent pe 45 de piețe internaționale și deservind peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

Expirat
HR Admin Specialist  -  TOTAL SOFT S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close