Publicat 20 Mai 2010 | Expiră 20 Mai 2010

Hostess

CONFIDENTIAL
20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Hostess: salariul incepand cu 1500 de euro
Varsta minima 18 ani, aspect fizic placut, experienta si cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Program de lucru 7 ore/zi, 6 zile/saptamana
Se asigura gratuit, fara deductie: transport aerian dus-intors, carte de munca, asigurare medicale, rezidenta cu cazare gratuita in apartamente complet utilate in incinta complexului cu acces gratuit la sala de forta, solar, sauna, piscina.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Hostess  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close