Publicat 29 Iun 2020 | Reactualizat 26 Aug 2020 | Expiră 27 Aug 2020

Hostess McDonald's

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

La McDonаld’s, colegii in rolul de HOSTESS sunt gаzdеlе primitoаre cаrе tе intampina cu еnеrgiе pozitiva si sе аsigurа cа orice vizitа sе incheiе cu un zаmbet!

Daca iti placе sa ajuti clientii de toate varstele si sa te joci cu copiii la petreceri, atunci hai la McDonald's si aplica pentru poziția de Hostess! Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate.

Responsabilitati principale:
-Intampini oameni frumosi in fiecare zi si esti o gazda buna
-Organizezi petreceri de neuitat pentru copii, tururi de restaurant si show-uri Ronald McDonald
-Pui in practica activitati creative de dezvoltare si divertisment pentru cei mici in cadrul atelierelor de creatie si a Clubului de Vacanta

Beneficii:
-Poti castiga un salariu atractiv si ai flexibilitatea programului de lucru (in ture, norma de lucru intreaga – 8 ore - sau partiala - 4 sau 6 ore)
-Iti pui in valoare personalitatea (energie, optimism, orientare clienti)
-Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, de lucru cu oamenii, inovatie, creativitate
-Poti promova intr-un timp scurt in alte roluri in restaurant
-Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale
-Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru
-Concediu suplimentar in functie de vechime
-Bonusuri in functie de performanta

Profilul cautat:
-Minim studii medii finalizate
-Abilitati: adaptabilitate, lucrul in echipa, orientare catre satisfacerea clientului, orientare spre obtinerea rezultatelor, preferabil aptitudini pedagogice, de lucru cu copiii
-Domiciliul preferabil in apropiere de locatia McDonald’s

Descrierea companiei

De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 84 de restaurante și 39 de McCafe în 26 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.
În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Expirat
Hostess McDonald's  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close