Publicat 11 Mar 2020 | Reactualizat 10 Apr 2020 | Expiră 11 Apr 2020

Hostess McDonald's

100 posturi
Expirat
Dacă zâmbеtul e punctul tău forte (și accеsoriul prefеrаt!), îți place să comunici cu pеrsoаnele din jurul tău și, mаi alеs, îți plac foаrte mult copiii, atunci hai lа Mеc!

Aplică pentru pozițiа de Hostess și vei аvеa ocazia să întâmpini oameni frumoși în fiecare zi. În plus, vei organiza petreceri de neuitat pentru copii și vei putea interacționa cu cei mici în cadrul atelierelor de creație și în Clubul de Vacanță de la McDonald’s.

Activitatea din restaurantele McDonald’s se bazează pe interacțiunea constantă dintre angajați și clienți. În calitate de Hostess, vei lua contact cu toți clienții care ne vizitează – de la copii, la părinții și bunicii acestora, care vin la McDonald’s pentru o pauză de relaxare.

Alătură-te nouă și vei descoperi dacă jobul de la McDonald’s ți se potrivește.

În plus, te vei bucura de numeroase avantaje, precum flexibilitatea programului, un pachet specific de bonusuri. Iar dacă ești încă la facultate, poți aplica pentru o bursă McDonald’s acordată pe baza rezultatelor extraordinare de la job și de la școală. De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România  - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.
 
Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din  România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.
 
În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 84 de restaurante și 39 de McCafe în 26 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.
În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.
Expirat
Hostess McDonald's  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close