Publicat 25 Nov 2019 | Reactualizat 25 Dec 2019 | Expiră 26 Dec 2019

Hostess McDonald's

100 posturi
Expirat
Dacă zâmbetul e punctul tău forte (și accesoriul preferat!), îți place să comunici cu persoanele din jurul tău și, mai ales, îți plac foarte mult copiii, atunci hai la Mec!

Aplică pentru poziția de Hostess și vei avea ocazia să întâmpini oameni frumoși în fiecare zi. În plus, vei organiza petreceri de neuitat pentru copii și vei putea interacționa cu cei mici în cadrul atelierelor de creație și în Clubul de Vacanță de la McDonald’s.

Activitatea din restaurantele McDonald’s se bazează pe interacțiunea constantă dintre angajați și clienți. În calitate de Hostess, vei lua contact cu toți clienții care ne vizitează – de la copii, la părinții și bunicii acestora, care vin la McDonald’s pentru o pauză de relaxare.

Alătură-te nouă și vei descoperi dacă jobul de la McDonald’s ți se potrivește.

În plus, te vei bucura de numeroase avantaje, precum flexibilitatea programului, un pachet specific de bonusuri. Iar dacă ești încă la facultate, poți aplica pentru o bursă McDonald’s acordată pe baza rezultatelor extraordinare de la job și de la școală. McDonald’s în RomâniaCei 5.000 de angajați ai McDonald’s în România știu ce înseamnă puterea unui zâmbet.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. În fiecare zi, angajații McDonald’s întâmpină peste 210.000 de clienți.
Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

McDonald’s a deschis primul restaurant în România pe 16 iunie 1995, în Unirea Shopping Center din București. A fost primul pas în construirea unei povești de succes, care se dezvoltă în fiecare an.

În 2016, McDonald’s în România a devenit Premier Restaurants România, ca urmare a parteneriatului pentru dezvoltare încheiat cu Premier Capital, compania malteză care coordonează operațiunile McDonald’s din șase țări europene: Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Astăzi, McDonald’s are 78 de restaurante în 23 de orașe din România și este liderul pieței de restaurante cu servire rapidă. În același timp, lanțul McCafé, are în prezent 33 de cafenele în România și crește de la an la an.
Expirat
Hostess McDonald's  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close