Publicat 03 Apr 2019 | Reactualizat 03 Mai 2019 | Expiră 04 Mai 2019

Helpdesk & Suport IT

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti persoana potrivita cu echipa Synevo daca ai cursuri specialitate, facultate de profil – automatica, calculatoare, cibernetica si daca esti o persoana deschisa, proactiva si dornica de a lucra intr-o echipa extinsa.

Descrierea jobului

- Suport helpdesk utilizatori(sistem de tichetare si atribuire in functie de specific)
- Administrare conturi si grupuri aplicatii business
- Solutionare probleme legate de aplicatille de business (aplicatie nefunctionala,servicii,contracte,analizoare,facturi,case de marcat ,etc.)
- Configurari diverse legate de aplicatiile Synevo (servicii,contracte,analizoare,etc.)
- Suport case de marcat(coduri de eroare,probleme de conexiune,etc.)
- Instalare si configurarea echipamentelor IT noi (de la echipament nou la utilizare completa in reteaua Synevo, indiferent de departament / situatie specifica,la nivel de tara)
- Instalare softuri si administrarea lor
- Suport la nivel de statie de lucru pentru utilizatorii din cadrul retelei (diagnosticarea si rezolvarea problemelor software sau hardware)
- Deplasari in teren (toata tara) in functie de necesitate (montare laboratoare noi sau rearanjari, configurarea unui numar mare de echipamente IT, situatii ce nu pot fi rezolvate prin interventia de la distanta).
- Configuratii hardware (standardul de echipamente IT conform intranet) cu actualizare la 3 luni, in functie de produsele de pe piata, versiuni noi, expertiza tehnica raport pret/calitate.
- Suport imprimante (configurarea imprimantelor noi, conectarea lor la servere si calculatoare, investigarea si rezolvarea defectiunilor etc)
- Instalare, suport,depanare ,modificari de config pentru imprimantele de barcoduri in functie de necesitatile locatiei/laboratotului
- Comunicare intre Synevo si providerii de VPN Prime Telecom, Vodafone pentru probleme de conexiune internet din toate locatile Synevo

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 98 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
Helpdesk & Suport IT  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close