HARD ROCK CAFE ANGAJEAZA AJUTOR BUCATAR/LUCRATOR BUCATARIE

MIDI DEVELOPMENT S.R.L. 10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca ai o atitudine pozitiva si esti dornic de afirmare, vino in echipa Hard Rock Cafe!
Ne dorim colegi energici, creativi, sa lucreze cu pasiune si daruire!

Daca vrei sa ni te alaturi, aplica acum!

Descrierea jobului

Nimic nu e complicat daca pui pasiune in ceea ce faci!
Restul il inveti de la noi pe acorduri rock'n'roll!

Descrierea companiei

Alcătuind această pictogramă culturală, cu peste 35.000 de hard rockeri, peste 200 de locuri în peste 64 de țări, inclusiv cafenele, hoteluri, cazinouri și locații de muzică live Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel mondial. Și acum, ne-ai găsit!

Aici, trebuie să fii cu adevărat minunat în ceea ce faci și să ai o pasiune pentru a produce lucruri de cea mai bună calitate. Acest loc este revoluționar ... De ce? Pentru că poți fi cine ești - pentru că cine ești, te definește.

Dacă esti în căutarea unui loc care are o pasiune pentru muzică, să lucrezi cu cei mai buni din industrie, să adaugi valoare afacerii și să-ti marchezi locul în istoria muzicii, atunci selecteaza oportunitatea care se potrivește cel mai bine cu cariera ta.

Hard Rock Cafe București este situat în Parcul Regele Mihai I, cel mai mare parc al orașului din Europa. Restaurantul nostru se află pe malul lacului Herăstrău și se află la doar câțiva pași de Muzeul Satului și de reperul Arcul de Triumf, unde începe cartierul de divertisment la modă din București.

Preferată atât de localnici, cât și de turiști, Hard Rock Cafe combină mâncăruri aromate cu o atmosferă energică, o colecție minunată de suveniruri și cea mai bună muzică live pentru a crea o experiență cu adevărat unică.

Jagger, încă ne balansăm.

Brandul Hard Rock și-a lăsat amprenta de-a lungul istoriei rock and roll-ului, pentru că doi băieți mișto au dorit să deschidă o cafenea pentru toată lumea.

Ceea ce Andy Warhol a numit „Smithsonianul rock and roll-ului”, Hard Rock Cafe a adus întotdeauna oamenii împreună în jurul mâncării bune, a unei atmosfere vibrante și, cel mai important, a iubirii de muzică.

Hard Rock și seminola tribului din Florida: perfecta căsătoria a două spirite înrudite. Filozofia Hard Rock a fost întotdeauna bazată pe valori puternice, inclusiv importanța de a fi autentic și independent și a unui serviciu comun pentru păstrarea vieții sălbatice și protejarea planetei.

Pasionat, Relevant, Democrat și Imprevizibil. Aceasta este ceea ce compune CINE SUNTEM la Hard Rock International. În timp ce menținem excelența standardului mărcii, căutăm în permanență modalități de a oferi servicii amplificate cu acțiunile și atitudinea noastră.

Publicat 30 Mai 2022 Reactualizat 27 Iun. 2022 Expiră 29 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.