Publicat 18 Iul 2017 | Reactualizat 17 Aug 2017 | Expiră 18 Aug 2017

Hair, Beauty, Massage, Nail and Fitness Staff for Steiner

20 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Saloanele de lux de pe vasele de croaziera pot fi viitorul tau loc de munca, daca vrei sa incepi o cariera de succes in domeniul Beauty and Spa si sa vizitezi lumea, in acelasi timp. Vei beneficia de specializare la Londra si apoi vei ajunge pe unde nici nu ai visat, in timp ce castigi si bani. Nu ezita si aplica acum, deoarece Agentia Protos recruteaza personal spa (Coafeze, Maseuze, Cosmeticiene, Manichiuriste, Instructori de aerobic si fitness) pentru vase de croaziera de lux in saloanele companiei STEINER, cel mai mare concesionar de servicii Spa din lume.
Venitul minim garantat este de 800 $/luna, la care se adauga comisioane din servicii si vanzari (se ajunge la venituri nete de aproximativ 1.500- 2.000 $ lunar).

Descrierea jobului

Cerinte:
- Experienta profesionala in domeniu (coafor, cosmetica, masaj,manichiura,instructor sportiv) -
- Calificare profesionala in domeniu
- Cunostinte de limba engleza la nivel conversational
- Abilitati vanzari asociate
- Abilitati de relatii cu publicul
- Persoana deschisa, comunicativa

Descrierea companiei

Protos a fost infiintata in anul 1993 si activeaza, in baza tuturor certificarilor nationale si internationale necesare, ca lider de piata in Romania in servicii legate de angajare in strainatate. In prezent, Protos este un grup de companii care opereaza in totalitate procesul de consultanta, fara a apela la colaboratori, si este, in acest sens, singura agentie din Romania.

In sfera de activitate, Protos reprezinta in Romania (pentru unele programe si in Estul Europei) marci de prestigiu la nivel mondial, precum: Carnival Cruise Lines, Workaway International, Disney Cruise Line, Aida Cruises si Steiner.

Expirat
Hair, Beauty, Massage, Nail and Fitness Staff for Steiner  -  PROTOS SRL