Publicat 25 Mai 2020 | Reactualizat 24 Iun 2020 | Expiră 25 Iun 2020

GUEST EXPERIENCE LEADER – ASISTENT CLIENTI

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

GUEST EXPERIENCE LEADER – ASISTENT CLIENTI

McDonald’s ofera experiente memorabile pentru clientii sai! Cei in rolul dе GUEST EXPERIENCE LEADER sunt ambasadorii inovației la McDonald’s și îi indruma pe clienți să comande la kiosk-urile digitale, rezolvand rapid orice problema.
Crezi in ospitalitate si in experientele digitale? Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie dе beneficii si stabilitate.
Planifica-ti viitorul cat stai acasa. Aplica pentru pozitia GEL / Asistent clienti in echipa McDonald’s.

Responsabilitati principale:
- Asisti în mod proactiv oaspeții în plasarea comenzii la Kiosk și în găsirea unei mese libere (ajuti la creșterea afacerii și la reducerea aglomerației din fața tejghelei);
- Te asiguri că oaspeții au fost serviți cu acuratețe și că sunt multumiți dе calitatea și prospețimea produselor;
- Gestionezi cu încredere solicitări sau întrebări din partea clienților interesați să afle diferite informații;

Beneficii:
Poti castiga un salariu atractiv plus beneficii in valoare dе 2550 RON net (norma intreaga)
Ai flexibilitatea programului (program in ture, part-time sau full-time)
Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald’s sau oriunde altundeva
Ai şansa să-ți dezvolți initiativa, abilitățile dе comunicare si dе lucru cu oamenii
Poți promova într-un timp scurt si in alte roluri in restaurante

Descrierea companiei

De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 84 de restaurante și 39 de McCafe în 26 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.

În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Expirat
GUEST EXPERIENCE LEADER – ASISTENT CLIENTI  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close