Publicat 22 Nov 2007 | Reactualizat 21 Dec 2007 | Expiră 23 Dec 2007

Graphic Designer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Adobe Photoshop, Adobe Illustrator sau programe similare. Bonus: animatie 3D
- Pixel Art – grafica de dimensiuni mici
- Macromedia Flash. Bonus: Action Script si dezvoltare de aplicatii flash care interactioneaza cu o baza de date
- Creativ, original
- Notiuni demonstrabile de compozitie, layout si cromatica

Descrierea jobului

- Creatie si implementare concepte grafice pentru continut online sau offline, elemente promotionale, elemente grafice pentru interfata web/software, prelucrare de imagini, etc.
- Creatie de bannere, anunturi, grafica pentru reclama online, butoane, inconite, etc.
- Prelucrare si compresie de imagine si pregatire pentru web.
- Manipulare de imagini fotografice si plasrea lor intr-un context compozitional care include text si alte elemente grafice

Descrierea companiei

Mediafax (www.mediafax.ro) este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii de afaceri în timp real.

Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională, livrând zilnic peste 500 de ştiri din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv, fluxuri de fotografie de presă, precum şi înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate. Toate aceste informaţii sunt accesate online, onscreen şi pe telefonul mobil de către consumatorii de informaţie.

De asemenea, Mediafax agregă informaţia din presa scrisă şi audio-vizuală din întreaga ţară, fiind primul furnizor român de servicii profesionale de monitorizare a presei, fotografie de stock de la furnizori externi şi conţinut video pentru telefonul mobil.

În afară de informaţie în timp real, Mediafax oferă acces la o arhivă de peste 1 milion de materiale jurnalistice şi peste 200.000 de fotografii de eveniment, din 1994, actualizată zilnic.

Poziţia de lider pe piaţa românească de informaţie este consolidată zi de zi nu numai prin puterea de acoperire a evenimentelor actualităţii, ci şi prin calitatea informaţiei pe care o oferă clienţilor şi cititorilor de cei peste 200 de jurnalişti profesionişti din echipa noastră.

În acest sens, la începutul anului 2007, Mediafax a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 9001:2000 pentru sistemul său de management al calităţii în furnizarea de servicii de informaţii pentru mass-media şi companii.

De-a lungul timpului, Mediafax a fost pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.

www.mediafax.ro
www.mediafaxfoto.ro
www.mediafaxdb.ro

Expirat
Graphic Designer  -  Mediafax SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close