Publicat 05 Aug 2008 | Reactualizat 02 Sep 2008 | Expiră 05 Sep 2008

Graphic Designer / Web Designer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- cunostinte solide de Graphic softwares: Adobe Photoshop Illustrator si Premier, Flash Design & Action Script, Corel Draw
- cunostinte minime de html, css, Java Script
- preferabil absolvent Universitate de Arte
- 2-3 ani experienta pe un post similar.

Descrierea jobului

- design si publicare de continut multimedia
- web design
- graphic design pentru banere afisabile pe internet, flayers si alt continut media
- design si publicare newsletter
- proactivitea in cercetare si gasirea de solutii care sa imbunantateasca continutul site-ului companiei

Descrierea companiei

OneStop.ro este un magazin de comert electronic lansat la inceputul anului 2006, intr-un moment in care piata comertului electronic se concentra pe produse IT si electronice. OneStop.ro a adus pe piata un nou concept, acela de \"cumperi tot dintr-un singur loc\", in care consumatorii sa se opreasca pentru a achizitiona printr-o singura comanda dintr-un singur loc toate produsele de care au nevoie, indiferent ca e vorba de un aparat foto si o jucarie pentru copiii, de un frigider si sau un rucsac.

Diversificarea continua a ofertei constituie un punct-cheie a activitatii OneStop.ro. Odata ajunsi la noi, clientii au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama foarte variata de produse, grupate in categorii intuititve care sa-i ajute sa gaseasca mai repede si facil ceea ce cauta.

Clientii OneStop.ro beneficiaza, pe tot parcursul procesului de comanda, de asistenta online, telefonica sau prin mail. De asemenea, au la dispozitie un sistem flexibil de plata, cu 4 modalitati de plata, offline (virament bancar, plata la livrare, rate bancare sau leasing) si online (plata cu cardul)

Expirat
Graphic Designer / Web Designer  -  SC Shop Online SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close