Grafician - Operator Echipamente Imprimare Exe Print Iasi

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 1600 - 3700 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal trebuie sa stie sa foloseasca programele de editare grafica, sa fie o persoana muncitoare, responsabila si care sa stie sa interactioneze cu clientii. Experienta in domeniu constituie un avantaj.
Salariul va fi negociat in functie de nivelul de experienta si programul de lucru si poate creste progresiv in functie de performantele angajatului.

Descrierea jobului

Crearea de grafica, machetare si print pentru materiale publicitare (obiecte personalizate, bannere, afise, autocolante, flyere, pliante, bannere, casete luminoase, etc.). Totodata, angajatul trebuie sa preia comenzile si sa interactioneze cu clientii pentru a duce comanda la bun sfarsit.

Descrierea companiei

Compania Exe Print este o tipografie digitala si agentie de publicitate unde se fac toate tipurile de materiale publicitare (tiparituri, inscriptionari, materiale outdoor, etc). Compania are in dotare echipamente de ultima generatie care faciliteaza operatorului munca. Apreciem seriozitatea si responsabilitatea angajatilor. Exista posibilitatea avansarii si a cresterii salariale, in functie de modul in care angajatii reusesc sa indeplineasca cerintele postului.

Publicat 10 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.