Grafic designer specialist - Social Media

TRITECH GROUP srl - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 4000 - 5000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal este o persoana responsabila, pregatita profesional.

Descrierea jobului

TRITECH GROUP SRL angajeaza pentru perioada nedeterminata Grafic Designer specialist - Social Media.
Activitatile realizate vor fi: administrare web. grafica materiale comerciale, activitati necesare promovarii produselor si serviciilor, postari periodice in mediul online media, alte activitati necesare promovarii imaginii firmei.
  • contribuie la realizarea strategiilor de marketing, aplicarea, monitorizarea si analiza rezultatelor acestora
  • cunoaste programe pentru realizarea de grafica si video
  • editeaza continut grafic pentru postarile online media
  • interactioneaza intr-un mod placut, profesionist si constructiv cu toate departamentele firmei
  • cunoaste foarte bine modul de functuionare si administrare in retelele de socializare FB, Instagram.
  • cunoaste foarte bine instrumentele de promovare Google.

Descrierea companiei

TRITECH GROUP SRL este o companie care a reusit in 16 ani de activitate sa detina o semnificativa cota de piata atat la nivel local cat si national pentru sisteme de automatizari porti si usi garaj, sisteme de panouri fotovoltaice si sisteme de parcare cu plata automata. Dezvoltarea unor servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale si adaptate cerintelor, ne ajuta de fiecare data sa castigam si sa pastram increderea clientilor si partenerilor nostri de afaceri. In calitate de importator al automatizarilor BFT Italia, PortalP Franta, Equinsa Spania, TRITECH GROUP SRL dispune de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor sai - firme specializate in instalari - suport tehnic si comercial profesionist si neconditionat, rezultatele exceptionale fiind obiectivul nostru. Dezvoltarea activitatii in domeniul energiilor regenerabile cu propria fabrica, a fost sustinuta de personal calificat si dedicat. Experienta pe care o detinem in sectorul sistemelor de securitate si automatizari industriale, precum si colaborarea stransa pe care o avem cu cele mai cunoscute firme in domeniu, sunt pentru clientii nostri cele mai bune garantii, pentru ca putem oferi solutii eficiente si sigure. Suntem mandri de pozitia pe care o detinem pe piata, si de recunoasterea de care beneficiem in domeniu si multumim tuturor clientilor si partenerilor nostri pentru increderea acordata. Strategia noastra de viitor este, in principal, orientata catre pastrarea celor mai inalte standarde de calitate in toate sectoarele de activitate si catre construirea de parteneriate profitabile pe termen lung.

Publicat 5 iun. 2022 Reactualizat 3 iul. 2022 Expiră 5 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.