Publicat 10 Feb 2017 | Reactualizat 10 Mar 2017 | Expiră 14 Mar 2017

GPS Product Specialist - Zona Sud-Est

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

- Cunostinte bune despre Sistemele de Pozitionare Globala (GPS) si despre Sistemele Informatice Geografice (GIS).
- Cunostinte avansate de electrica, electronica si sisteme hidraulice.
- Cunostinte despre sistemele de autoghidare prin satelit pentru masini agricole constituie un avantaj.
- Abilitati avansate de operare a calculatorului, inclusiv abilitati de operare a programelor IT specifice pentru instalarea si diagnoza Sistemelor pentru Agricultura de Precizie (GPS).
- Abilitati bune de comunicare, precum si abilitatea de a efectua instruirea tehnica a celorlalti colegi.
- Abilitati bune de vanzare si negociere.
- Persoana pro-activa, orientata catre client si catre rezultate, capabila sa lucreze in echipa.
- Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat este obligatorie.
- Experienta anterioara in domeniul tehnologiilor de masurare constituie un avantaj.
- Abosolvent al unei facultati de profil tehnic (ex. geodezie, electrotehnica, mecanica).
- Disponibilitatea de a se deplasa in regiunea de responsabilitate (Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Braila); postul presupune conducerea masinii de Companie.

Descrierea jobului

Responsabilitati: - Cunoaste Sistemele pentru Agricultura de Precizie (GPS) comercializate de Companie si face demersurile necesare pentru a asigura buna lor functionare; in acest sens, pastreaza contactul permanent cu furnizorii Companiei, partenerii de lucru si clientii. - Ofera suport tehnic pentru functionarea optima a sistemelor GPS si efectueaza interventii pe teren, la client, pentru montarea, mentenanta si service-ul sistemelor GPS. - Sustine departamentele de Vanzari cu solutii privind ofertarea si vanzarea echipamentelor GPS: - Pregateste ofertele tehnice si comerciale cu solutiile GPS potrivite cererilor clientilor, conform necesitatilor afacerii. - Efectueaza vizite la client pentru a oferi informatia tehnica necesara finalizarii vanzarii si consiliaza potentialii clienti cu privire la Sistemele pentru Agricultura de Precizie (GPS). - Instruieste personalul echipelor de vanzari pentru promovarea acestei game de produse. - Participa activ la actiunile de promovare a produselor GPS (ex. demonstratii pe teren, expozitii, targuri). - Participa la sesiunile de training pentru produsele GPS si transfera aceasta informatie echipelor de Vanzari si Post-Vanzare. Beneficii: - Oportunitati de dezvoltare a carierei intr-un mediu competitiv. - Oportunitati de training in tara si in strainatate. - Pachet de beneficii atractiv. - Contract individual de munca.

Descrierea companiei

Titan Machinery Romania, parte a grupului Titan Machinery Inc., unul dintre cei mai mari dealeri de echipamente agricole si de constructii din lume, va invita sa va alaturati echipei noastre.

Expirat
GPS Product Specialist - Zona Sud-Est  -  SC Titan Machinery Romania SRL