Publicat 07 Iun 2019 | Reactualizat 07 Iul 2019 | Expiră 08 Iul 2019

Google Ads Specialist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1+ years of PPC experience in-house for a brand/retailer or an agency
Google AdWords certified
Expert level knowledge in Facebook Ads campaigns
Good working knowledge of Google Analytics
Advanced knowledge of Excel
Strong understanding of how PPC fits into the area of digital marketing
Strong analytical skills
Previous programmatic display experience is beneficial.

Descrierea jobului

The role would suit an experienced online marketer analyst who is passionate about planning, executing and reporting PPC marketing campaigns in the online retail sector.

If you have at least 1 years of experience in a paid search, display and remarketing role and you have been working directly on campaigns where you have played a significant role from start to finish, we’re looking forward to meet you.

The role:

Running regular campaigns and budgets management checks
Assisting in the maintenance and monitoring of keywords bids, account daily and monthly budget caps, impression share, quality score and other key account metrics.
Regular reporting and analysis of PPC campaign performance, Google Analytics and Google AdWords.
Liaising closely and regularly with the online & marketing teams on all projects.
Identifying industry trends to optimize spend and performance, responsible for maintaining overall spend-to-revenue ratio in line with target goals
Always up-to-date on industry trends.

Descrierea companiei

Vrei să faci lucruri peste așteptări și să înveți ceva nou in fiecare zi? Ești comunicativ, optimist, dornic să te dezvolți profesional? Alătură-te celei mai dinamice echipe de profesioniști din retailul electro-IT din România! Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, activând de peste două decenii. Compania se numără printre inițiatorii evenimentului Black Friday în România și își propune să devină retailer-ul preferat de electro-IT al românilor. Flanco deține o rețea națională de 144 magazine situate în cele mai importante zone comerciale din peste 100 de orașe și o echipă de peste 1500 de profesioniști. Compania se află în continuă creștere și dezvoltare, datorită investițiilor în magazine noi sau în reamenajări de magazine, în extinderea și dezvoltarea echipei, în optimizarea mixului de produse și diversificarea ofertei de servicii. Clienților noștri le oferim o experiență bazată pe un pachet complex de soluţii electro-IT, care adaugă valoare procesului de cumpărare, politica noastră de dezvoltare fiind în concordanţă cu cele mai noi tendințe la nivel internaţional din domeniul retailului.

Flanco Retail S.A. colectează și procesează datele tale personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor UE 2016/679 și legislația națională de implementare. Detalii suplimentare, precum și eventualele actualizări privind politica de prelucrare a datelor personale, pot fi consultate la adresa https://www.flanco.ro/prelucrare-date-personale-in-cadrul-procesului-de-recrutare

Expirat
Google Ads Specialist  -  FLANCO RETAIL SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close