Publicat 21 Oct 2008 | Reactualizat 18 Nov 2008 | Expiră 21 Nov 2008

GLOBAL TRAINEE

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- absolvent studii superioare tehnice (specializare metalurgie/mecanica/electrica/ TCM/ electrotehnica),
- experienta maxim 2 ani in domeniul absolvit,
- limba engleza - nivel conversational,
- operare PC, MS Office,
- cunoastinte operare sisteme integrate- avantaj,
- pasiune pentru domeniul tehnic in mediul industrial,
- pro-activ, deschis la un mediu de lucru multicultural, orientat spre rezultate, cu initiativa, orientat spre echipa, creativ.

Descrierea jobului

Tenaris a dezvoltat programul Global Trainee in toate unitatile sale din lumea Tenaris pentru formarea tinerelor talente, pentru unirea lor intr-un mediu multicultural de profesionisti.
Programul de Global Trainee este un program de dezvoltare profesionala care se deruleaza pe parcursul a 2 ani, se adreseaza tinerilor absolventi sau persoanelor cu experienta de maxim 2 ani in domeniul studiat si presupune urmatoarele activitati:
- Realizarea de proiecte specifice departamentului
- Rotatia in diferite departamente
- Instruirea permanenta pentru maximizarea potentialului propriu
- Evaluarea performantelor atinse pe parcursul programului
- Definitivarea pe un post potrivit optiunilor persoanle si competentelor profesionale.

Se ofera:
Pachet salarial atractiv
Plata chiriei pentru cei din alte localitati
Deplasari in tara si in strainatate

Descrierea companiei

Tenaris este lider mondial în producţia şi furnizarea de ţevi din oţel şi servicii pentru industria de petrol şi gaze, energetică şi aplicaţii industriale, având unităţi de producţie în Argentina, Brazilia, Canada, Italia, Japonia, Mexic, România şi Venezuela şi o reţea de centre de servicii pentru clienţi în peste 20 de ţări. Tenaris are o capacitate anuală de producţie de 3,3 milioane tone ţevi fără sudură şi 930 de mii tone ţevi sudate, o cifră de afaceri anuală consolidată de peste 6,5 miliarde US$ şi 17.500 de angajaţi în toată lumea.

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de ţevi fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicaţii din industria mecanică, auto-moto, a petrolului şi a gazelor naturale, industria chimică şi petrochimică, industria energetică.
Unităţile sale de producţie se află la Zalău şi Călăraşi, România. Fabrica de ţevi din Zalău are o capacitate anuală de producţie de 180.000 tone de ţevi fără sudură şi o forţă de muncă de aproximativ 1.300 de angajaţi. Oţelăria din Călăraşi are o capacitate anuală de producţie de 470.000 tone de oţel şi o forţă de muncă de aproximativ 300 de angajaţi.

Expirat
GLOBAL TRAINEE  -  TENARISSILCOTUB

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close