Gestionar

IQBox.ro S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

• Studii medii
• Abilitati de comunicare, entuziasm si spirit de echipa
• Experienta de minim 3 ani
• Integritate, persoana responsabila
• Permis de conducere categoria B fara antecedente

Descrierea jobului

Descrierea postului:
• Participa activ la incarcarea/descarcarea produselor si aranjeaza marfa in depozit
• Asigura ambalarea si securizarea marfii in vederea livrarii
• Intocmeste toata documentatia necesara livrarii produselor in teritoriu
• Utilizeaza eficient spatiul de depozitare a produselor
• Asigura si pastreaza ordinea si curatenia in spatiile de depozitare
• Participa la activitatile de inventariere ale companiei

Oferta (beneficii):
• pachet salarial atractiv
• bonuri de masa
• mediu de lucru placut intr-o companie care se dezvolta

Descrierea companiei

IQBox Vodafone este unul dintre cei mai de încredere parteneri Vodafone România.

Deja prezent în orașe cheie din țară precum București, Târgu-Jiu, Alexandria, Baia Mare, Brăila Caransebeș, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu, Campina și Mioveni, IQBox Vodafone este un magazin dedicat celor pasionați de telefoane mobile și tehnologie. Aici puteți găsi concepte și soluții “Out of the box”, smartphone-uri și tablete performante, accesorii GSM și fun gadgets.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va multumim pentru ca ati aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul IQBOX.RO, cu sediul in Str. George Constantinescu, Nr. 2C, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti, 020339, avand cod fiscal RO17141560, reprezentata prin Eleftherios Koklas, in calitate de director general (“Societatea”).

Societatea prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor care aplica pentru a fi angajate intr-o functie in cadrul Societatii, cu respectarea tuturor dispozitiilor legale privind confidentialitatea si protectia datelor, precum si politicilor interne privind protectia datelor si asigurarea securitatii acestora (“Candidatul” sau “Candidatii”).

Prin urmare, va informam ca, in scopul derularii procesului de recrutare pentru postul pentru care ati aplicat si incheierii contractului de munca (daca este cazul), pe parcursul procesului de recrutare Societatea prelucreaza datele dumneavoastra personale cuprinse in CV, in calitate de Candidat (ex: numele si prenumele dvs., sexul, data nasterii, adresa, stare civila, e-mail, numar de telefon, experienta profesionala anterioara, studii, imagine- in situatia in care CV-ul contine poza dvs), si alte informatii pe care decideti sa le treceti in CV, precum si alte informatii pe care vi le vom solicita pe parcursul acestui proces si care au relevanta pentru aprecierea compatibilitatii experientei dvs. cu postul disponibil (toate denumite in continuare in mod colectiv „Date Personale”).

Va rugam sa ne informati daca intervine vreo schimbare in legatura cu Datele Personale ale dvs.

In masura in care CV-ul dvs. ne-a fost comunicat de catre altcineva decat persoana dvs. Societatea nu va raspunde pentru primirea acestuia in masura in care dvs. nu ati consimtit la transmiterea CV-ului dvs. catre noi. In aceasta situatie, veti avea posibilitatea de a ne solicita sa va stergem din baza noastra de date, utilizand una dintre variantele mentionate in prezenta nota de informare, iar noi vom da curs imediat acestei solicitari.

In masura in care dvs., pentru transmiterea catre noi a CV-ului dvs., veti folosi adresa de email sau datele de contact ale unei alte persoane decat ale dvs., va rugam sa va asigurati ca aveti consimtamantul acelei persoane pentru a utiliza datele sale de contact. Societatea noastra nu va raspunde pentru utilizarea datelor de contact ale unei alte persoane pentru a derula comunicarile catre dvs.

Prin furnizarea datelor de contact ale angajatorilor anteriori, sunteti de acord cu contactarea acestora in scopul obtinerii de referinte despre activitatea dvs. profesionala.

Va informam ca Datele Personale ale dvs. vor putea fi transmise, in acelasi scop, catre parteneri contractuali ai Societatii, consultanti de resurse umane sau de recrutare, alti subcontractori pentru efectuarea demersurilor necesare pre-angajarii (daca va fi cazul).

In masura in care nu veti fi contactat pentru un interviu sau daca, in urma procesului de recrutare, nu veti fi ales pentru functia pentru care ati candidat, va vom pastra CV-ul in evidentele noastre pentru eventuale posturi similare de care ati putea fi interesat, dar nu mai mult de 12 luni dupa care vom distruge sau sterge datele din sistemele noastre. Datele dvs. Personale vor putea fi pastrate pentru o perioada mai mare in situatia aparitiei sau posibilitatii de aparitie a unei situatii litigioase dintre dvs. si noi, pana la solutionarea acesteia.

Daca nu doriti pastrarea CV-ului dvs. pentru viitoare posturi, va rugam sa ne transmiteti:

-un email la adresa hr@iqbox.ro; sau

-o adresa scrisa la fax: 40 213 134 436 sau

-o adresa scrisa la adresa sediului nostru, in atentia departamentului de resurse umane,

cu mentiunea: „nu doresc includerea in baza de date pentru posturi viitoare” iar CV-ul dvs. va fi sters imediat dupa finalizarea procesului de recrutare.

Temeiul juridic al prelucrarii Datelor dvs. Personale este consimtamantul dvs. art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 si necesitatea executarii demersurilor necesare inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b) teza a doua din Regulamentul UE 679/2016) (daca ati fost selectat ). Pentru transferul Datelor Personale catre societati din grup, temeiul juridic este interesul legitim al Societatii (art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulamentul UE 679/2016).

Nu ne asumam raspunderea pentru niciun incident accidental sau intentionat cu privire la prelucrarea Datelor Personale realizata de catre detinatorul prezentei platforme. Societatea raspunde doar pentru acele incidente care s-au produs din momentul in care CV-ul dvs. a ajuns la noi.

In temeiul prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, dvs. aveti urmatoarele drepturi:

-de a solicita Societatii acces la Datele Personale, precum si rectificarea acestora; -de a solicita stergerea Datelor Personale, de a va opune prelucrarii acestora, cu mentiunea ca acest lucru nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata inainte de va opune prelucrarii; -de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va opuneti prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri; -de a va adresa cu o plangere in fata autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal: www.dataprotection.ro, tel: 0212525599; email: anspdcp@dataprotection.ro; -dreptul la portabilitatea datelor (daca se va aplica).

Mentionam ca, la nivelul Societatii, nu exista un proces decizional automat care sa conduca la crearea unui profil al dvs., orice evaluari de natura profesionala urmand a fi efectuate in limitele si cu procedurile permise de dispozitiile legale.

Pentru orice intrebari cu privire la cele de mai sus, precum si pentru exercitarea oricaruia dintre drepturile dumneavoastra, va puteti adresa cu o cerere scrisa responsabilului cu protectia datelor la adresa de email privacy@iqbox.ro sau la adresa sediului Societatii, mentionata la inceputul prezentei note de informare, precum si printr-un reply la acest email.

Echipa

IQBOX.RO SRL

Publicat 30 iun. 2022 Expiră 30 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.