Gestionar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru echipa noastra de mentenanta, suntem in cautarea unui nou coleg sau colege, care sa controleze fluxul de bunuri (piese de schimb, consumabile, scule si echipamente) intrate si iesite, in si din magazie, prin asigurarea gestionarii corespunzatoare a acestuia cu ajutorul sistemului informatizat (SAP).
De asemenea, ne dorim sa lucram cu o persoana implicata, cu spirit de echipa, preferabil cu pregatire tehnica.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
 • Raspunde de primirea, pastrarea si eliberarea de bunuri (piese de schimb, consumabile, scule si echipamente) aflate in gestiune;
 • Raspunde de pastrarea stocului de siguranta al pieselor de schimb din gestiune;
 • Inregistreaza in gestiunea magaziei piesele/echipamentele receptionate si eliberate;
 • Raspunde de coordonarea activitatilor de aprovizionare cu piese de schimb si materiale, cu respectarea bugetului, timpului si standardelor de calitate agreate cu superiorii;
 • Raspunde de utilizarea optima a resurselor materiale, financiare si umane pentru realizarea indicatorilor de performanta interni, stabiliti de companie.
 • Este responsabil, impreuna cu planificatorul de menetenanta, de pregatirea tuturor pieselor de schimb anterior inceperii lucrarilor pentru activitatile de mentenanta preventiva; organizeaza locul de munca si documentatiile specifice in concordanta cu standardul 5S;
 • Se deplaseaza la furnizor pentru aprovizionarea cu piese de schimb, consumabile si materiale atunci cand situatia o cere;
 • Participa la activitati de mentenanta corectiva si preventiva in functie de nevoi;
Ce oferim:
 • Pachet salarial atractiv (salariu atractiv, prime, bonusuri, tichete de masă, decont transport)
 • Oportunitatea dezvoltării profesionale și personale într-un mediu constructiv
 • Cultură organizațională îndreptată spre oameni & echipă deschisă, comunicare și suport
 • Stabilitate, tradiție și performanță recunoscute.

Descrierea companiei

Pentru milioane de oameni, zilnic, suntem mai mult decat o companie de produse proaspete. Pentru fermierii nostri, pentru angajatii nostri, pentru comunitatile pe care le deservim, pentru afacerile cu care lucram si pentru oamenii carora le aducem bucurii, FrieslandCampina inseamna mai mult. Pentru ei nu este doar despre ceea ce facem, ci despre cine suntem.

FrieslandCampina România este parte din grupul olandez Royal FrieslandCampina, organizație cu tradiție în colectarea laptelui și fabricarea de produse lactate.
FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, iaurturi de baut si unt, utilizand in productie laptele colectat de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal.

Pretuim oamenii talentati din orice domeniu, dornici sa contribuie la ceva mai mare decat ei insisi.
In FrieslandCampina Romania crestem impreuna - avem incredere in tine ca vei contribui semnificativ si vei influenta performanta echipei.
Alegand sa lucrezi in FrieslandCampina, vei alege sa construim impreuna o lume mai buna.

Publicat 4 nov. 2021 Reactualizat 2 dec. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.