Publicat 04 Mar 2021 | Expiră 04 Apr 2021

Gestionar statie carburant - Ghiroda/Timisoara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


• Studii medii;
• Cunostinte operare PC (pachetul Microsoft Office);
• Experienta in domeniu (preferabil 1 an in lucrul cu gestiunea de carburant);
• Abilitati bune de comunicare.

Descrierea jobului


• Persoana selectata va lucra in ture de zi si de noapte (12/24 si 12/48);
• Va asigura o buna desfasurare a activitatii statiei de carburant;
• Intocmeste si introduce in aplicatie, notele de livrare si avizele de insotire a marfii;
• Elibereaza si inmaneaza, documentele de expediere a marfii (avize, note, declaratii de conformitate, rapoarte de incercare, sigilii, etc);
• Urmareste ca livrarea de marfa sa se faca numai pe baza comenzilor transmise.

Descrierea companiei

Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR disponibile in reteaua de statii OSCAR: DIESELpoint Access si RO concept OSCAR. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie si o flota moderna de 77 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai. Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

www.oscars.ro

Expirat
Gestionar statie carburant - Ghiroda/Timisoara  -  SC OSCAR DOWNSTREAM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close