GESTIONAR MAGAZIONER

CONFIDENTIAL
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă faci dovada aptitudinilor: spirit observație, stil organizat, atenție și concentrare plus abilitate de introducere și consultare date / informații în soft de profil gestiune produse = TE INVITĂM SĂ APLICI

Descrierea jobului

Vrem în echipa noastră un magazioner nou în completare la nevoia de extindere a parcului de lucru. Nu trebuie să mai fi lucrat în domeniu dar este obligatoriu ca al tău cazier să nu fi fost afectat vreodată. Poate fi șansa primului tău job sau poate fi șansa unor condiții de muncă mai avantajoase.
Condițiile de lucru sunt acoperite de contractul cadru al ITM România pentru orarul de 5 zile săptămânal x 8 ore și pauză de masă.

Nu se lucrează cu noxe, în ture sau în condiții de șantier. Punctul de lucru este deservit de metrou și alte mijloace de transport RATB într-o zonă de business cu mare succes în capitală.

Descrierea companiei

Pe piața de produse tehnice - bancare de peste 20 de ani un interval care ne permite să garantăm stabilitatea în tot a posturilor aflate în schema noastră de producție.
Așa cum vei putea constata în cazul selectării pentru interviu, compania care oferă acest post este una de renume în UE.
Publicat 1 iul. 2021 Reactualizat 29 iul. 2021 Expiră 31 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos