Publicat 05 Nov 2018 | Reactualizat 05 Dec 2018 | Expiră 06 Dec 2018

Gestionar magazie

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- responsabil, ordonat, capacitate de organizare la locul de munca, atent, punctual, implicat;
- lucrul in echipa;
- abilitati de comunicare si relationare;
- flexibilitate si orientare catre client;
- capacitatea de a lucra in conditii de stres, cu deadline-uri;
- abilitati de operare PC-MS Office;

Descrierea jobului

- Gestionarea produselor care necesita depozitare
- Coordonarea activitatii a 5 persoane care isi desfasoara activitatea specifica de magazie
- aranjarea marfurilor la rafturi conform procedurilor
- receptionarea si verificarea marfurilor intrate in magazie pentru depozitare si retur

Descrierea companiei

FAN Courier este, incepand cu anul 2006, liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant prin intermediul investițiilor și noilor servicii cu valoare adăugată, introduse permanent. Compania cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu, deservește cei peste 40.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 5.550 de colaboratori și a unei flote auto de peste 3.200 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere și livrare în sistem ”door to door” sunt disponibile atât la nivel național, numărul de localităti deservite fără km suplimentari crescând permanent, cât și la nivel internațional prin parteneriate solide.

Distincțiile obținute constant în ultimii ani de compania FAN Courier reprezintă o recunoaștere a performanței de afaceri, a implicării în dezvoltarea economică a României, a responsabilității în fața comunității și a implicării acționarilor fondatori în educarea viitoarei generații de antreprenori. Anul acesta FAN Courier a fost nominalizat si a castigat primul loc in Top 15 Superbrands Romania 2017, fiind pentru a doua oara in istoria de peste 10 ani a premiilor cand un brand romanesc ocupa locul fruntas in clasament. In plus, constant, FAN Courier se numără printre companiile incluse în Topul celor mai puternici jucători din economie, realizat de diferite organizații și publicații de business recunoscute în România.

Expirat
Gestionar magazie  -  FAN Courier