Publicat 04 Iun 2020 | Reactualizat 04 Iul 2020 | Expiră 05 Iul 2020

GESTIONAR DEPOZIT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Studii medii (liceale/ școală profesională) sau superioare;
  • Experiența pe un post similar constituie avantaj;
  • Persoana atentă, organizată, îndemânatică, punctuală și seriosă;
  • Bune abilități dе comunicare și lucru în echipă.

Descrierea jobului


Asigurarea gestiunii stocului de mаrfă în baza documentelor de intrare - ieșire;
Verificarea mărfurilor sosite în depozit, calitativ și cantitativ;
Manipularea și așezarea mărfurilor în spațiile special destinate în funcție de sortimente, manual, cu ajutorul lizei, sau folosind stivuitorul/electrostivuitorul;
Pregătirea mărfurilor pentru livrare conform comenzilor și priorităților;
Menținerea și asigurarea curățeniei în depozit.

Descrierea companiei

Euro Narcis este o companie românească cu peste 18 ani de experiență în domeniul importului și distribuției elementelor metalice pentru asamblarea lemnului. Gama de produse comercializată de Euro Narcis cuprinde: vincluri și plăci de îmbinare, papuci de grindă și de reazem, cămășuieli aplicate și încastrate pentru fixarea stâlpilor din lemn, feronerie pentru porți, garduri și mobilier, kituri pentru porți, șuruburi, dibluri și alte accesorii și sisteme de fixare.

Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul sunt principiile care ne ghidează, iar calitatea produselor și serviciilor oferite ne recomandă ca parteneri de încredere pe termen lung pentru aproximativ 800 de clienți existenți în portofoliu.

Investim în oameni, tehnologie și logistică pentru a ne menține competitivi și pentru a oferi o experiență confortabilă angajaților dar și tuturor colaboratorilor noștri.

Expirat
GESTIONAR DEPOZIT  -  SC Euro Narcis SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close