Publicat 25 Ian 2018 | Reactualizat 22 Feb 2018 | Expiră 25 Feb 2018

GESTIONAR DEPOZIT - PLOIESTI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

• Atitudine etica fata de munca, integritate;
• Initiativa, capacitate de rezolvare a problemelor, capabil de lucru in echipa;
• Studii medii (cu diploma de bacalaureat);
• Bune abilitati aritmetice ;
• Constituie avantaj experienta intr-o pozitie similara.

Descrierea jobului

• Supervizeaza operatiile de receptie marfa/descarcare TIR, in conformitate cu documentele aferente(avize, facturi, documente de transport;
• Respecta normele de depozitare (spatiu fata de perete, utilizare europaleti) si de manipulare a produselor (receptie, depozitare, transport), raspunzand de securitatea lor;
• Verifica toate facturile si avizele de expeditie pe baza carora elibereaza marfa;
• Verifica marfa pregatita de manipulanti, electrostivuitoristi, inainte de eliberarea ei.

BENEFICII:
Pachet salarial format din : salariu fix, bonusuri in functie de performanta, tichete de masa;
Prima vacanta;
Decontare transport.

Descrierea companiei

Înfiiințată în 1993 ca parte a Sarkis Group International, Interbrands Marketing & Distribution este astazi una dintre cele mai importante companii de distributie si marketing de bunuri de larg consum din Romania, iar obiectivul nostru este să rămânem în elita soluțiilor dedicate administrarii lanțului de aprovizionare, generand valoare și oferind calitate consumatorilor din toată țara.

Cifrele vorbesc de la sine:

-Aproximativ 8% din bunurile de larg consum din Romania trec anual prin sistemul nostru logistic; -Peste 27,000 de locații comerciale din toată țara sunt aprovizionate săptămânal de Interbrands; -Avem peste 1950 de angajați, 22 parteneri, 3 centre logistice și o flotă de 1470 mașini.

Compania are acoperire națională, prin cele 75 de birouri active (inclusiv sediul central din Bucuresti) si 3 centre de distributie. După o analiză de modalitatilor de abordare eficienta a pieței, Interbrands operează pe următoarea platformă:

-1 platformă logistică și centru de distribuție; -23 filiale multifunctionale; -51 birouri de vanzari; -sediul central - Bucuresti.

Interbrands a intrat pe piața românească având ca prim partener compania americană Procter & Gamble.

Ulterior ni s-au alaturat multe alte companii prestigioase din diferite sectoare de piata, in efortul de a aduce in cosul zilnic al consumatorilor români cele mai bune produse. Interbrands este distribuitorul de bunuri de larg consum cu cea mai mare cifra de afaceri și cea mai mare forță de vânzare din Romania, Partener de Elita al Brandurilor de Elita.

Expirat
GESTIONAR DEPOZIT - PLOIESTI  -  SC INTERBRANDS M&D S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close