Publicat 20 Mai 2010 | Expiră 21 Iun 2010

GESTIONAR (Cluj-Napoca)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii;
- Experienta minim 2 ani in gestiune ;
- Experienta in domeniul pieselor auto ;
- Cunostinte bune de operare PC;
- Persoana responsabila, corecta, ateanta la detalii;

Descrierea jobului

- Gestionează recepţiile faptice în conformitate cu documentele de insoţire, starea de integritate a mărfii;
- Verifică existenţa documentaţiei aferente mărfii la momentul recepţiei faptice;
- Organizează marfa în depozit după criterii prestabilite la nivelul conducerii departamntului;
- Pregăteşte marfa comandată pentru livrare pe baza facturii sau avizului de însoţire a mărfii;
- Asigură marfa vândută cu documentaţia aferentă : factura fiscală (exemplarele roşu şi albastru), avizul de însoţire al mărfii, certificatul de garanţie completat, instrucţiuni de utilizare a produsului şi alte documente însoţitoare primite de la furnizori şi componentele sistemului de bonificaţie, etc;
- Semnalizeaza problemele sesizate in procesul de receptie/pregatire a marfii;
- Colaboreaza cu celelalte departamente pentru optimizarea activitatii departamentului;
- Face propuneri de imbunatatire a activitatii.

Descrierea companiei

SC Proton Auto SRL a fost infiinţată în anul 1998 avand sediul in Cluj Napoca şi capital integral privat. Societatea face parte din grupul de firme Compexit Group si are un numar de 90 de angajati.

In prezent activitatea firmei este structurata pe 3 categorii principale: distributie piese auto, distributie echipamente service si servisare autoturisme.
Misiunea Proton Auto este de a oferi servicii si solutii auto de calitate accesibile clientilor, atat persoanelor fizice posesoare de autovehicule cat si partenerilor nostrii de afaceri care isi desfasoara activitatea in domeniul auto.
Bazandu-ne pe o echipa cu experienta, orientata spre client, produse si servicii de calitate superioara, dotari in pas cu evolutiile tehnologice, dorim sa contribuim la dezvoltarea comunitatii locale si regionale.

Gama larga de produse pe care Proton Auto o pune la dispozitia clientilor sai pe partea de distributie este intr-o continua diversificare, in principal datorita colaborarii cu parteneri foarte importanti, atat din tara cat si din strainatate.
Portofoliul Proton Auto include marci cu traditie si renume atat la nivel national cat si international, cum ar fi: Bosch, Swag, Hengst, Sachs, Kager, Aral, Castrol, Mobil, Esso, Space, Orion, Pioneer, Sony, Blaupunkt, Viper, Cobra, etc.

Recunoasterea de catre Robert Bosch Romania, a Proton Auto, drept cel mai mare distribuitor national de piese auto si echipamente service Bosch in 2005 si 2006, vine sa consolideze pozitia firmei printre principalii competitori din acest domeniu.

Expirat
GESTIONAR (Cluj-Napoca)  -  Proton Auto

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close